Mioara Roman trece prin momente grele! A fost executată silit. „Îmi pare rău, trebuie ajutată”

Mioara Roman trece printr-o perioadă dificilă din viața ei. A fost executată silit, după ce nu a plătit utilităţile pentru vila în care locuia.

Camelia Mitoșeru știe cu ce situații se confruntă Mioara Roman și a făcut câteva dezvăluri emoționante în direct la TV. În urmă cu ceva timp, Mioara Roman a avut o altă experiență neplăcută. Ea a fost  jefuită de hoți, în urmă cu câteva luni.

Mioara Roman a fost executată silit

„Cred că Petre Român trebuia să fie lângă ea, un bărbat trebuie să aibă grijă de fostă lui soţie. El are relaţii, are alte putere. Ştiu şi situaţia Oanei şi îmi pare rău, dar Mioara trebuie ajutată. Îmi pare rău că a trebuit să treacă prin asta. Oana Roman trăieşte de azi pe mâine, ca un om normal, ea nu are afaceri. Mie nu-mi vine să cred cum o femeie deşteaptă ca Mioara a ajuns să treacă prin aşa ceva, sper să nu intre în depresie,' a declarat Camelia Mitoşeru, în cadrul emisiunii „Star Matinal', de la Antena Stars.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

Oana Roman pune la punct lumea mondenă într-o nouă emisiune care se va transmite live pe pagina de facebook a revistei Viva

Oana Roman a primit o propunere de a-și opera stomacul pe gratis! A luat o decizie surprinzătoare: „M-a rugat frumos'

Oana Roman va începe un proiect de senzație! Va avea propria emisiune mondenă, începând cu 16 noiembrie

Oana Roman suferă de o boală grea: „S-a declanșat din cauza unui șoc emoțional. Trebuie să fac perfuzii'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete