Mioara Roman a ajuns la spital. Oana Roman a recunoscut care este, de fapt, starea de sănătate a mamei sale

Mioara Roman a ajuns la spital. Fosta soție a politicianului Petre Roman se apropie de 80 de ani, iar starea ei de sănătate lasă de dorit. Oana Roman, fiica ei, a fost cea care a convins-o pe mama ei să meargă la doctor. 

Mioara Roman a ajuns la spital, după ce s-a plâns de dureri

Mioara Roman s-a plâns, în ultima vreme, de dureri în diferite zone ale corpului. Invitată în emisiunea “Răi da’ buni”, Oana Roman a a recunoscut care este, de fapt, starea de sănătate a mamei sale: “Se simţea un pic obosită, îmi spunea că o doare un pic acolo, un pic acolo. Înaintează în vârstă… eu nu vreau să realizez lucrul ăsta, dar mama împlineşte 80 de ani la anul, anii trec…”, a mărturisit Oana Roman în cadrul emisiunii, potrivit spynews.ro.

Care este starea de sănătate a Mioarei Roman

Oana Roman a mărturisit că mama ei are probleme cu colecistul, are diabet și probleme cu inima: “Are o problemă la colecist, care probabil că va trebui scos la un moment dat. Ea are un diabet, nu este insulino-dependentă. Ia pastile şi îl ţine cumva sub control, dar de la o anumită vârstă diabetul afectează diverse alte lucruri. Are şi mici probleme cu inima, adică câte puţin în mai multe locuri să spunem… I-au simplificat cumva tratamentul. Nu are nimic major, doar că sunt afecţiunile vârstei”, a mai spus Oana în cadrul emisiunii “Răi da’ buni”, potrivit sursei citate.

Oana Roman s-a mutat, de curând, în casă nouă, împreună cu soțul ei, Marius Elisei, dar și cu Mioara Roman. Oana și-a vândut apartamentul din Lacul Tei și a cumpărat o vilă în Pipera, care a costat 160.000 euro. Vedeta își dorea foarte mult să aibă un spațiu de locuit mai mare, dar și să o aibă alături pe mama sa. „Sunt foarte bucuroasă, chiar este o realizare pentru mine. Mi-am dorit o casă cu mai mult spaţiu ca să stea şi mama cu noi. Dumnezeu m-a ajutat foarte mult, am găsit o casă superbă care are în jur de 300 de mp, 4 dormitoare, 2 livinguri, garaj, terase şi o curte de 1.000 de mp', a spus vedeta potrivit libertatea.ro

Citeste si

Oana Roman, reacție dură după ce i s-a spus că își editează pozele pentru a părea mai slabă. Ce i-a spus unui prieten virtual?

Cum păstrează Oana Roman romantismul în cuplu. Acesta pare să fie secretul unei relații fericite

Oana Roman a avut o relație cu un bărbat însurat: „Se simţea foarte bine cu mine, dar şi cu soţia lui, acasă'

Foto: facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete