Minodora, în lacrimi în emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce suferință ascunde artista: „I-a mai dat 24 de ore de trăit după operație”

Minodora a izbucnit în lacrimi în emisiunea lui Cătălin Măruță când a vorbit despre mama sa, care are probleme de sănătate. Artista a fost la un pas să o piardă pe ființa care i-a dat viață.

Cântăreața a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții sale de când mama ei s-a îmbolnăvit. Minodora a fost invitată în emisiunea „La Măruță', unde a povestit printre lacrimi despre momentul în care mama ei a fost operată de urgență. Femeia a fost internată într-un spital din Timișoara și în tot acest timp vedeta și sora ei i-au fost alături.

Operația a durat 6 ore, iar medicii nu-i dădeau prea mari șanse de supraviețuire. Mama Minodorei a stat internată o lună și jumătate și avea șanse 2% să trăiască.

„Am stabilit să o ducem la urgență la Timișoara. A intrat pe loc în operație. A făcut infarct la stomac. Este vorba de un cheag mai mare de sânge care se oprește undeva la un organ. Medicii ne-au spus că am venit un pic târziu.  

Domnul doctor a stat în operație cu Mica în jur de șase ore. A ieșit din operație, ne-a spus că este susținută de aparate și că doar Dumnezeu va ști dacă mai are zile.

Cred că aș fi fost un stare să-mi fac un cort să dorm în fața spitalului. Am fost aproape să o pierdem. Este o foarte mare minune, pentru tot spitalul de acolo, că trăiește. Doamna doctor anestezist i-a mai dat 24 de ore de trăit după operație', dezvăluit cântăreața.

Minodora-si-mama-eiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Noi am implorat-o să se facă bine'

Mica, așa cum o alintă Minodora pe mama ei, a făcut o semipareză pe partea stângă, mai apoi a acuzat o durere de stomac. Artista a fost tot timpul alături de ea și timp de o lună a stat într-un hotel din Timișoara. Când mamei sale i s-a făcut rău, Minodora se afla în București și a plecat de urgență din oraș.

„Mica s-a făcut bine datorită faptului că între mine, Oana și ea este o iubire foarte mare. Legătura care este între noi, este până la Dumnezeu.

Noi am implorat-o să se facă bine. Este puterea noastră, sprijinul nostru. Este omul pe care-l sun de fiecare dată când ies dintr-o emisiune și o întreb cum a fost', a spus artista.

Minodora mărturisește că acum prețuiește viața mult mai mult. Timp de o lună și jumătate, cântăreața a fost plecată departe de copil și de soț. Mama artistei are și probleme cu inima.

„A fost cea mai urâtă perioadă din tot ce am trăit până acum. Văd viața altfel, nu o mai văd la fel de frumoasă, mi s-a cam dus elanul.

Nu mai pun preț pe avere, pe bani, să las copilului nu știu ce. Vreau să mă bucur de băiat și de soț. Prețuiesc mai mult viața. 

O lună și jumătate nu am văzut oameni, treceau prin fața ochilor și nu sesizam. Aproape că nu mi-am văzut nici soțul și nici băiatul. Nu mai vedeam altceva. Am fost într-o stare de tristețe', a afirmat Minodora.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete