Minodora e mereu atentă la comportamentul fiului ei: „Dacă ai comportament de cocalar, te rog să îți revii”

Minodora a fost invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu, unde a vorbit despre fiul ei. Marco are 13 ani și de multe ori a fost influențat de adolescenții din cercul său de prieteni.

Cântăreața își iubește mult copilul și își dorește tot ce este mai bun pentru el. Invitată la emisiunea Cristinei Șișcanu, „După plată și răsplată', difuzată în fiecare sâmbătă și duminică la Metropola TV, Minodora a povestit că fiul ei mai are uneori comportament nepotrivit pentru felul în care el a fost crescut, astfel că ea are mereu grijă să-l îndrepte să își revină.

„Marco are bun simț, iar dacă sare calul îi ard una după cap și își revine. «Hai măi, ce dai?!» Păi dacă ești nesimțit. Este cuminte, dar mai are din astea… a avut atitudine de cocalar. E un băiat fin. I-am zis: «Băi băiatule, dacă ți-ar sta bine te-aș lăsa în pace că sunt mama ta și văd cu ce îți stă bine și nu. Te rog să ai încredere în mine, mami, că nu te mint. Dacă ți-ar sta bine și te-ar coafa… da. Ești un băiat delicat, chipul tău e într-un anumit fel, felul de a te îmbrăca». Există un brand de haine de la care se îmbracă acum toți copii, din alea mai largi, cu turul lăsat. Copilului meu nu-i stă bine cu așa ceva. Lui îi stă bine cu o pereche de blugi, un hanorac, dar mai clasic. Și mai are din astea. Nu știu ce vede la ceilalți, dar i-am zis că nu trebuie să fie ca toți ceilalți. De ce nu ești ca tine? Dacă ai comportament de cocalar, te rog să îți revii. Dacă nu îți revii, ți-o iei. De când și-a luat-o ultima dată, că i-am dat două-trei după cap. (…) Acum să nu își imagineze lumea sau să instig lumea să își bată copiii. Unde dă mama crește. Și noi ne-am luat câte una peste ceafă', a spus Minodora în emisiunea prezentată de Cristina Șișcanu.

Minodora își mai dorea un copil

Cântăreața a mărturisit în urmă cu câțiva ani că i-ar plăcea să mai facă un copil, dar nu crede că acest lucru se va întâmpla.

„Mi-ar plăcea, dar sunt bătrână. Sunt bine clinic, dar sunt bătrână să mai fac un copil. Nu este adevărat că sunt însărcinată. Mi-aş fi dorit, dar nu mă mai văd cu scutece, dar este vorba şi de meserie că suntem numai de drumuri. La Chicago l-am conceput pe Marco. Nu mai facem încă un copil', spunea Minodora.

Artista are 44 de ani și nu crede că această vârstă este potrivită pentru a mai naște încă un copil. Cu toate acestea, ea a mai adăugat și faptul că i-ar fi destul de greu să mai aibă grijă de un copil mic, mai ales că are foarte multe cântări.

minodora-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete