Minodora, declarații neașteptate la adresa unei artiste din România. „Ea nu poate să cânte nimic, se chinuie”

Minodora e una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Acesta a fost invitată recent într-o emisiune de televiziune unde a fost supusă unor provocări. A făcut declarații neașteptate la adresa altei artiste din showbiz.

În urmă cu ceva vreme, Bianca Rus a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir unde a susținut că Minodora nu știe să se îmbrace. Acum, artista în vârstă de 43 de ani a fost prezentă în aceeași emisiune de la Kanal D și i-a dat replica.

E de părere că Bianca Rus nu are voce și că ar trebui să studieze.

„Bianca Rus, fata asta care zice că nu știu să mă îmbrac. Important e să știi să cânți dacă tot ești artist și cu asta te ocupi. Fata aceasta îmi pronunță numele a doua oară pe ecrane. Am fost sunată acum 10 ani de zile de Libertatea și mi-au spus că e o fată Bianca Rus care zice că eu nu știu să cânt sau ceva de genul acesta.

Am întrebat cine este fata, pentru că nu o cunoșteam. Este a doua oară când îmi pronunță numele. O rog foarte tare să pună mâna să studieze, că cânte, nu poate să cânte nimic fata asta, se strofoacă de foarte mulți ani de zile să cânte', a spus Minodora în direct.

„Eu mereu am spus că e loc sub soare pentru toată lumea și atât timp cât nu mă deranjează cineva e ok. Fata asta trebuie să știe de la mine, eu îmi asum treaba asta vizavi de ce vreau să spun, și mă pricep să cânt, pentru că am studiat, și trebuie să știe că un artist e artist dacă Dumnezeu i-a dat voce și dacă prin sângele lui curge voce. Dacă Dumnezeu ei nu i-a dat și prin sângele ei nu curge muzică, ea se chinuie de foarte mulți ani de zile. Dacă ar fi fost o persoană în banca ei, să își câștige bănuțul, nu m-ar fi deranjat. Dar ea îmi pronunță numele, Minodora, Minodora.

Vreau să îi spun foarte clar că poate să se strofoace și să facă orice ar face în această viață, că dacă Dumnezeu nu îți dă, nu e', a mai adăugat vedeta în vârstă de 43 de ani.

Provocarea a fost să spune numele a trei cântărețe care, după părerea ei, nu au voce. Minodora a afirmat:

„Bianca Rus se chinuie, mai este Roxana Nemeș, care nu cântă, e superbă, e frumoasă, dar are o charismă, o dulceață, dar nu e gâtul ce trebuie. Și mai este Laurette, Adriana Bahmuțeanu care a început să cânte… Și Laurette a încercat să cânte, dar nu e cântăreață'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete