Minirulouri cu crenvurști

12 bucăți gata în 45 de minute, 126 calorii per porție, 8 g grăsimi

Ce ingrediente folosești la minirulourile cu crenvurști

350 g aluat fraged

2 crenvurști

4 linguri sos de roșii cu ceapă

2 linguri pastă de roșii deshidratate

Un ou bătut

Cum prepari minirulourile cu crenvurști

Întinde aluatul într-o foaie dreptunghiulară și taie în trei fâșii. Apoi taie fiecare fâșie în patru pătrate. Transferă pe tava de copt tapetată cu hârtie de pergament.

Taie crenvurștii felii și combină cu sosul de roșii. Porționează pe fiecare pătrat la bază și apoi unge cu pasta de roșii jumătatea neacoperită. Unge cu ou bătut marginile și pliază inserând câte un bețișor. Presează ca să se lipească bine. Unge cu ou bătut și dă la congelator.

Încinge cuptorul la semnul 6/200 grade C. Dă la cuptor 15 minute până când se rumenesc uniform. Servește cu sos de înmuiat, după gust.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Aperitive, gustari, mic dejun, sandwich