Minelli: „Aș vrea să fiu alături de el într-o zi de dimineață până seara, să-l urmăresc…”

Ne identificăm cu versurile pe care le compune, îi fredonăm piesele, îi admirăm ambiția și perseverența, însă ne dorim mai mult! Vrem să vedem ce se ascunde în spatele artistei Minelli, ce fel de soție și mamă este, cum arată o zi perfectă pentru ea, dar și ce alte pasiuni are în afara muzicii.


Minelli16641 (1)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Ne-a mărturisit că speră ca piesele ei să continue să „atingă cât mai mulți oameni', iar noi suntem convinși că așa va fi. Cel mai recent hit al ei, Rampampam, ocupă primele poziții în topurile muzicale din peste 10 țări și a înregistrat aproape 60 de milioane de vizualizări pe YouTube în doar 4 luni de la lansare. Suntem nerăbdători să vedem ce ne mai pregătește!

Cine este Minelli în propriile ei cuvinte?
Nu mi-e ușor deloc să mă descriu, dar aș spune simplu: ambiție + seriozitate + perseverență = Minelli.

În august împlinești 33 de ani, cum vei sărbători?
Încă nu m-am gândit cum voi petrece. Ori voi pleca cu familia undeva în vacanță, ori voi organiza o petrecere alături de toți apropiații.

Ți-ai dorit vreodată să faci altceva în afară de muzică?
Deși am mai avut momente grele când mă gândeam să renunț și să fac altceva, am rămas totuși la marea mea dragoste, muzica, pentru că simt că asta pot să fac cel mai bine.

Cu cine nu ai colaborat până acum la o piesă, dar ți-ai dori să o faci? De ce?
Sunt foarte mulți artiști din afară pe care îi admir. Printre ei: Bruno Mars. Tare aș vrea să fiu alături de el într-o zi de dimineață până seara, să îl urmăresc cum se desfășoară în studio, să aflu care sunt sursele lui de inspirație atunci când compune muzică.

Ai vreun talent sau vreo pasiune despre care nu ai vorbit până acum sau pe care ai descoperit-o recent?
Am rămas cu o pasiune pentru desen și pictură. Și nu este o pasiune întâmplătoare, pentru că am urmat un liceu cu profil de design ambiental și, deși nu m-am considerat niciodată cea mai talentată la acest capitol, recunosc faptul că mă relaxez uneori desenând, pictându-mi hainele etc.

Ești foarte discretă când vine vorba despre viața ta de cuplu și familie. Ți-ai propus asta sau nu ți s-a oferit ocazia să vorbești despre acest segment al vieții tale până acum?
În general, sunt o persoană discretă atunci când vine vorba de viața personală. Îmi doresc ca oamenii să mă cunoască în primul rând prin prisma muzicii mele și a ceea ce fac.

De cât timp sunteți tu și soțul tău împreună?
Suntem împreună din 2008 și simt că ne știm de o viață. Ne-am cunoscut la un studio de înregistrări și de atunci suntem de nedespărțit.

Ești o fire geloasă?
Nu neapărat, depinde de situație.

Știm că aveți doi copii, o fiică și un fiu, ce vârste au aceștia?
Avem doi copii minunați: Sarah, în vârstă de 11 ani, și Filip, în vârstă de 4.

Cum s-au acomodat restricțiilor impuse de pandemie?
Nu a fost atât de greu, pentru că au petrecut mult timp în natură, departe de oraș. S-au bucurat de o copilărie cum am avut noi în trecut. Cu animale în jur, biciclete, ieșit afară (în curte), alergat.

Ce valori îți dorești să le insufli?
Îmi doresc să fie niște adulți care se respectă atât pe ei, cât și pe cei din jur, să aibă demnitate, să fie de cuvânt, să muncească pentru ce își doresc în viață.

Ce ți-ai dori să împrumute din personalitatea ta?
Sunt o persoană ambițioasă, care dacă își dorește ceva cu adevărat muncește până reușește. Asta mi-ar plăcea să le transmit și lor: seriozitatea și perseverența.

Dar din personalitatea tatălui lor?
De la el mi-ar plăcea să împrumute rapiditatea de a se adapta, toleranța, inteligența.

Ce fel de mamă crezi ești? Mai severă, mai îngăduitoare?
Sunt severă când situația o cere, dar de multe ori mă și distrez cu ei ca și cum am fi frați, nu neapărat mamă și copii.

Te vezi devenind mamă din nou?
Acum nu, dar cine știe ce voi gândi peste un an, doi, trei.

Spuneai în vara anului trecut că te menții mergând la sală și mâncând echilibrat, cum arată meniul tău dintr-o zi?
Da, încerc să mănânc în fiecare zi curat. Astăzi, de exemplu, am început micul dejun cu o felie de pâine integrală cu unt de arahide, o nectarină și semințe de chia. Prânzul a fost un wrap integral cu chiftele de linte, roșii, salată și castraveți murați. La cină, o felie de pâine integrală cu vinete și roșii, iar ca snack la film,
o felie de pepene.

Îți place să gătești?
Recunosc, nu prea îmi place să gătesc. O fac uneori, pentru că trebuie, dar am noroc că soțul meu are ca pasiune gătitul și eu fac curat după ce gătește el. E o situație de win-win pentru toată lumea.

Ai vreun obicei de care ți-ai dori să scapi?
Da, mă trezesc prea des cu telefonul în mână făcând ceva și încerc să îl mai las neutilizat.

Ce părere ai despre operațiile de ordin estetic?
Nu sunt împotrivă, dacă simți nevoia să faci ceva și poți, de ce nu? Doar să fie cu bun-simț, să nu devii alt om, pentru că acolo deja mi se pare că atingi alte substraturi.

Tu ai vreo astfel de intervenție?
Încă nu, dar dacă voi simți nevoia o voi face.

Cum arată o zi perfectă pentru tine?
Să încep ziua cu o cafea bună, să compun sau să fac orice legat de muzică și să mă bucur de familia mea.

Ce piese/proiecte noi ne pregătești anul acesta?
Am început deja să lucrez la mai multe piese și vor urma mai multe releasuri care sper să atingă cât mai mulți oameni, așa cum a făcut piesa Rampampam.

Pentru ce ești recunoscătoare?
Pentru fiecare zi pe care o trăiesc, pentru tot ce am în jur, pentru familia mea frumoasă, pentru prietenii și colaboratorii mei, pentru muzică și natură.

Interviu realizat de Adelina Duinea

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Avantaje.ro