Mihail Pautov, medic de succes și familist convins. Iată ce familie frumoasă are cel mai cool doctor

Medicul Mihail Pautov este unul dintre cei mai apreciați chirurgi de la noi din țară. Dincolo de cariera sa recunoscută, acesta este foarte activ pe rețelele de socializare unde deseori oferă sfaturi de specialitate celor care îl urmăresc.

Mihail Pautov este o figură foarte cunoscută publicului din România. Numeroasele sale apariții TV, dar și activitatea sa în mediul online l-au desemnat ca fiind cel mai cel mai urmărit medic din România pe Instagram. De asemenea, el are o mulțime de adepți și pe TikTOk sau Youtube.

În prezent, chirurgul de la Institutul Fundeni are un nou proiect la Antena 1. El este gazda emisiunii MediCOOL, emisiune unde se întâlnesc specialiști din domeniul medical care oferă sfaturi utile telespectatorilor și răspund întrebărilor acestora.

Mihail Pautov familieSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

În timpul liber, Mihail Pautov este foarte dedicat familiei. Petrece timp de calitate alături de frumoasa sa soție și micuța lor domnișoară, face sport și călătorește.

„Sunt pasionat de viață și despre găsirea vieții' nu numai la spital, ci și în experiențele de zi cu zi: practic diferite sporturi cum ar fi înotul, joggingul, surful, snowboardingul; mă relaxez prin yoga și meditație, călătoresc cât pot de mult, zdrăngăn la chitară și încerc să pierd cât mai puține petreceri.

Sunt onorat și uneori copleșit să fac parte din această breaslă care poartă după sine o responsabilitate uriașă, responsabilitate care te disciplinează dar te face rigid și uneori mult prea îngândurat, detașat sau chiar de neatins; eu încerc, în fiecare zi, să fiu mai deschis decât mă face această profesie, să fiu mai bun decât îmi vine, să fiu sociabil, cu pacienții dar și cu toți cei ce-mi ies în cale', a scris el pe blogul personal acum ceva timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete