Mihai Trăistaru, supărat după ce turiștii și-au bătut joc de garsonierele lui: „Mi-au rupt canapele, mi-au spart pahare, veselă”

Mihai Trăistariu deține la malul mării mai multe garsoniere pe care le închiriază turiștilor. Anul acesta, artistul a fost păgubit, mulți clienți i-au rupt canapelele și au lăsat dezastru în apartamente. Furios, Mihai Trăistariu a explicat că nu câștigă mulți bani din această afacere.

Pentru Click, Mihai Trăistariu a povestit ce dezastru a găsit în una dintre garsonierele lui, după ce mai mulți tineri au fost cazați la el. „Vara asta mi-au rupt trei canapele! O bagă repede la loc, că e extensibilă, când pleacă, ca să nu o văd eu. Vin alți turiști, trag canapeaua și găsesc ditamai gaura în ea! O mămică, de exemplu, și-a cazat copiii fără să mă anunțe, ea mi-a făcut plata, mi-a virat toți banii.

A trimis vreo 5 tineri de 16 ani. Nu spun ce stricăciuni au făcut, cum mi-au găurit canapeaua cu țigara, în bătaie de joc, au făcut trei găuri în canapea cu țigara. Au rupt canapeaua, i-am dat filmul maică-sii, și s-a luat femeia cu mâinile de păr când a văzut ce au putut să facă copiii ei', a zis el.

„Nimeni nu mă crede că eu o treime din bani îi dau numai pe reparații. Și așa mă costă o grămadă impozitul pe venit, gazul, lumina, apa, întreținerea, ce am pe acolo, gunoi, Internet, camerista, administratorul. Toate astea costă o avere și când mai vine și de reparat, îmi pun mâinile în cap. Au lăsat și aerul condiționat pornit toată ziua și m-am supărat pe ei, că să fie rece în cameră când vin de la plajă'.

FWROSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Din cauza acestor pagube, artistul se gândește să vândă garsonierele și să își construiască un hotel. „Totul la mine e o gaură, dar merg înainte! Eu nu le-am cerut niciodată nici un leu turiștilor ăstora! Mi-au rupt canapele, mi-au spart pahare, veselă, au rupt para de la duș, încuietoarea la dulap. Nu le-am zis niciodată nimic, le-am dat filmulețe măcar să se simtă, ca la anul să nu mai vină. O să fac un hotel și atunci o să vând garsonierele că e greu. Aici nu am recepție, la hotel e recepție.

Ei aici nu au o responsabilitate, jumătate dintre ei nici nu se întâlnesc cu mine. La mine nu ai cheie, am pus bare electronice. Bagă codul, intră, ies din apartament, eliberează, dau doar mesaj când vin și când pleacă! Și atunci își fac de cap. La hotel e altceva, predai cu listă tot ce ai primit. Îmi fac un hotel mai mic, cu recepție, administrator, acolo sunt controlați la plecare, nu poți să lași ca aici în ultimul hal', a mai declarat Mihai Trăistariu.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete