Mihai Trăistariu trăiește din 3.000 de lei pe lună. Cum se descurcă: „Mi se pare foarte puțin! Bag benzină, întreținerea vine, chiria e mare…”

Mihai Trăistariu a dezvăluit câți bani câștigă pe lună, dar și cât e nevoit să cheltuiască. Are și rate la bănci, dar și alte multe facturi de plătit.

Pentru Click, Mihai Trăistariu a recunoscut că nu îi mai ajung banii și că trăiește cu 3.000 de lei pe lună, deși el câștigă 10.000 de lei. Mai mult de jumătate îi dă la bancă pentru ratele pe care le are. Cu restul banilor, Mihai Trăistariu își plătește facturile, bagă combustibil pentru mașină, plătește chiria, scrie Libertatea. „M-am strâmtorat cu totul la bani. Eu trăiesc la ora asta cu 3.000 de lei pe lună. Produc 10.000 de lei pe lună și 7.000 lei am rata la bancă! Mi se pare foarte puțin! Bag benzină, întreținerea vine, chiria e mare, gazul, ați văzut, a venit 24 milioane luna asta.

Cheltuieli mari, în doi ani de zile nu mi-am mai cumpărat nici o haină. Am patru frați, le-am mai dat și lor. Am păstrat doar esențialul. Mai am vreo 50 de cămăși, vreo 20 de perechi de pantaloni și le tot combin și eu să zică lumea că sunt noi. Dar haine noi, ciuciu!', a declarat artistul ofuscat, pentru click.ro.

„Umblu cu o cămașă veche pe mine! Îi sare și nasturele pentru că m-am îngrășat 7 kilograme! Am făcut colăcei, șuncuțe! Sunt mai rotund așa la față, dar mie îmi place că eram prea slab. Fac economie, la sânge, nu-mi mai cumpăr haine de firmă. Am luat un sacou chinezesc de pe net, când a ajuns era mic, mă strângea. A trebuit să-l dau la croitoreasă. Acum nu-mi mai cumpăr decât chiloți și ciorapi!', a mai declarat artistul.

mihai-traistariu-bani-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Mihai Trăistariu are rate la bancă

În pandemie, Mihai Trăstariu era nevoit să plătească lunar la bancă 20.000 de lei. A vândut unul dintre apartamente și a ajuns la o rată de 7.200 de lei.

„Eu mi-am vândut un apartament în Constanța, să pot trece de perioada aceasta. Aveam rate de 20.000 de lei, adică 5.000 de euro și am reușit vânzându-mi apartamentul din Constanța, unde am locuit 20 de ani. Mi l-am vândut și m-am mutat la malul mării, unde am 6 garsoniere pentru turiști și într-un apartament cu două camere m-am mutat eu. După ce am vândut apartamentul ca mai scap din rate, am ajuns la 7.200 de lei rata. E mai ușor acum, dar tot e mult, că trebuie să-i produc lunar, a declarat artistul acum ceva vreme pentru Click.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete