Mihai Trăistariu, revoltat după finala selecției naționale a concursului Eurovision 2018! La anul, vrea să reprezinte alte țări: „Am un succes teribil”

Vezi pozele

După ce a ajuns în finala selecției naționale a concursului Eurovision România, dar nu a reușit să o câștige, Mihai Trăistariu este revoltat și supărat. Chiar dacă de mai mulți ani, cântărețul nu a ratat nicio participare, el nu vrea să renunțe cu niciun chip. 

După ce trupa „The Humans' a câștigat biletul către Lisabona, Mihai Trăistariu a postat mai multe mesaje pe pagina sa de socializare prin care și-a exprimat nemulțumirile pe care le are la adresa organizării acestei competiții la noi în țară.

Mihai Trăistariu, revoltat după finala selecției naționale a concursului Eurovision 2018

Artistul susține că este nemulțumit de numărul de voturi pe care le-a primit şi a subliniat faptul că procedura de votare nu a fost tocmai corectă. De asemenea, Trăistariu a dezvăluit că Sala Polivalentă nu ar fi fost încălzită pe parcursul repetițiilor pentru show.

„Păreri despre Eurovision 2018 – Selecţia Naţională.  Scena a arătat mai bine ca niciodată. Urmăresc dintotdeauna concursul şi România nu a mai avut un asemenea show. Au fost foarte multe voci bune. Mai multe ca niciodată.

Polul Nord a intrat în Sala Polivalenta. N-au vrut neam s-o încălzească. Am stat la 8 grade în prima zi. 13 a doua zi de repetiţii. 15 grade a 3-a zi. La finala… noroc că spectatorii au umplut cu căldură lor sala. Termometrul meu instalat pe telefon arata 19 grade. Tot frig dar nu ca-n Siberia. În fine … per total m-am congelat. Mai mulţi colegi au fost foarte revoltaţi pe treaba asta cu frigul năprasnic din sală. Că doar nu eram la salina din Turda fraţilor. 

 Numărul de voturi e ciudat de mic la toată lumea. Vreţi să-mi spuneţi că, după 5 semifinale şi atâta promovare, au votat atât de puţini oameni? Eu nu cred. Linii blocate la greu. Toţi prietenii îmi trimiteau print-screen cu mesajul: „vot nereuşit. Anul trecut s-a câştigat cu 10.000 de voturi. Anul ăsta cu abia 3.000. Anul trecut eu am avut 5.300 de voturi. Anul ăsta am adunat abia 1.100. Până şi bălăria de Paradisio adunase acum doi ani 2.300 de voturi. În fine! Mi se pare tare ciudat cu voturile astea. Nu aveam pretenţia să iau locul I însă am mobilizat fix aceiaşi oameni care m-au votat anul trecut şi încă vreo câteva mii. Şi chiar credeam cu tărie că se vor strânge lejer peste 5.000 de voturi. Am primit azi-noapte mii de mesaje cu „Am votat 10 , „te-am votat de pe 3 telefoane, 10 telefoane etc'. Îmi vine să le număr la sânge. Pe bune! Chiar nu cred că au fost doar 1.100', a scris Trăistariu, pe pagina sa de socializare.

„Iată 16 print-screen-uri care dovedesc că lumea nu a putut vota nicicum! Hm… Ceva e putred aici. Până și câștigătorul locului I la Eurovision-ul de anul asta din Moldova a avut 3.900 de voturi în doar 30 de minute de votare. Hai să fim serioși! Moldova are o populație de 2 milioane de locuitori iar România de 20 de milioane. De 10 ori mai mult. Și la noi s-a câștigat cu 3.000 de voturi în 60 de minute de votare. Pfff …Ce dubios! Oare chiar se blochează liniile telefonice așa cum se zvonește de câțiva ani la fiecare Eurovision?', a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

La anul, artistul se gândește să reprezinte alte țări la Eurovision 2019

Mai mult decât atât, artistul se gândește ca la anul să reprezinte o altă țară la Eurovision, cum ar fi Moldova sau Malta.

„Moldova m-ar tenta pentru că se vorbeşte limba romana, iar eu concertez des acolo şi am un succes teribil. Malta m-ar tenta pentru ca Tornero a stat vreo 6 luni pe locul I în 2006, la radiourile lor. În plus am primit şi o stea pe Bulevardul Celebrităţilor din Malta şi am fost în concerte în aer liber la ei de 9 ori. Şi invitat în zeci de emisiuni tv şi radio … Singura problemă în cele două ţări este că ei permit în concursul Eurovision interpreţi străini … DOAR dacă vor cânta în duet cu un artist local', a mărturisit artistul pe Facebook.

Mihai Trăistariu a concurat pentru a 9-a oară la Eurovision, iar anul acesta, cu melodia „Heaven'. Cântărețul a reprezentat România la Eurovision în 2006, atunci când a obţinut locul 4.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Amănunte neașteptate despre membri trupei „The Humans', care au câștigat Eurovision România 2018! Cine este iubitul solistei Cristina

Trupa The Humans a câștigat finala Eurovision România 2018! Cine sunt cântăreții care au reușit să-i cucerească pe români

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri