Mihai Trăistariu n-a scăpat de ratele la bănci. Cât plătește lunar cântărețul: „E mult, trebuie să-i produc lunar”

Mihai Trăistariu s-a confruntat în pandemie cu mari probleme financiare. Veniturile lui au scăzut drastic, mai ales că nu a mai susținut concerte și nici nu a mai putut închiria locuințele pe care le deține pe litoral. A anunțat acum că n-a scăpat de ratele la bănci, plătește lunar mii de lei. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

 

„Eu, pentru că locuiesc în Constanța, sunt în fiecare seară pe la resorturile de lux, pe la teatrele de vară și pe la terase, și atunci, prin rotație, cânt aproape seară de seară în 7 sau 8 locuri. Sunt seri și cu câte 5 locuri în care cânt. Chiar dacă sunt bani mai puțini, cânt trei piese colo, cinci dincolo și se strâng niște bănuți cât să pot supraviețui perioadei acesteia crunte. Dar e bine că și-au revenit lucrurile și nu mai sunt restricții deloc. (…)

Cumva concertele încep să intre pe făgașul normal, chiar dacă nu sunt atât de multe ca înainte de pandemie, dar măcar s-a deschis treaba și putem să ne reluăm activitatea', a declarat artistul pentru click.ro. 

În pandemie, Mihai Trăstariu era nevoit să plătească lunar la bancă 20.000 de lei. A vândut unul dintre apartamente și a ajuns la o rată de 7.200 de lei.

„Eu mi-am vândut un apartament în Constanța, să pot trece de perioada aceasta. Aveam rate de 20.000 de lei, adică 5.000 de euro și am reușit vânzându-mi apartamentul din Constanța, unde am locuit 20 de ani. Mi l-am vândut și m-am mutat la malul mării, unde am 6 garsoniere pentru turiști și într-un apartament cu două camere m-am mutat eu. După ce am vândut apartamentul ca mai scap din rate, am ajuns la 7.200 de lei rata. E mai ușor acum, dar tot e mult, că trebuie să-i produc lunar', a mai spus cântărețul în același interviu.

În prezent, acesta este implicat în mai multe proiecte, deține chiar și o academie. „Da, am și o Academie de Artă în Constanța, deschisă din 2014. Am început cu ea acum 5 ani, doar cu canto. Predam eu și doi profesori și acum am 18 profesori din Constanța, care predau la mine teatru, pictură, vioară, chitară, pian. Avem absolut de toate. În vacanță e mai greu, mulți copii sunt la bunici, dar în timpul anului merge, adică am început și cu școala să produc niște bănuți, să am o afacere de rezervă. Pe timpul pandemiei a fost închisă, am fost foarte supărat, că mai produceam și cu ea o mie-două de euro și mă mai întrețineam, dar așa am stat mai mult pe loc.', a mai spus el pentru aceeași sursă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete