Mihai Trăistariu a sărăcit! Face eforturi uriașe pentru a se descurca financiar: „Vând casa, mașina ca să trăiesc”

Cândva a fost pe culmile succesului, însă acum Mihai Trăistariu simte pe propria piele ce înseamnă să îți drămuiești puținii bani pentru a putea supraviețui.

Deși a pierdut foarte mulți bani și din cauza pandemiei nu a mai avut spectacole bănoase, artistul nu uită de frații săi atunci când aceștia au nevoie de ajutor. Cu toate acestea, Mihai Trăistariu a declarat că familia îl caută uneori doar atunci când are nevoie.

„Eu i-am zis când are nevoie să apeleze la mine, dar el în principiu se descurcă singur și vreau să-l educ în sensul acesta să se descurce singur. I-am spus tot timpul: Dacă eu nu eram, sau eram prin America pe undeva, nu are cine să îți dea bani, trebuie să produci singur. Deci el se descurcă un an întreg, eu vin așa, ca un sprijin suplimentar', a mărturisit Mihai Trăistariu pentru Antena Stars, despre fratele său, Vasile Trăistariu.

Fratele său i-a cerut bani de nenumărate ori și ulterior, nu a mai dat nici un semn, iar cântărețul a aflat detalii despre el doar de pe rețelele de socializare.

„A fost un an cu pandemie și a fost dificil. I-am trimis de vreo cinci ori bani. dar în ultima perioadă văd că nu mi-a mai cerut, deja sunt câteva luni și îl urmăresc pe Facebook și văd că postează, ceea ce înseamnă că e fericit, că nu are nevoie de nimic, pentru că așa l-am învățat. Dacă ajunge într-un colaps să mă sune și să apeleze la mine', a mai adăugat artistul.

„Eu nu am venituri decât din școala de muzică și din concerte. Amândouă sunt blocate și sunt foarte necăjit. Nu din cauza pandemiei că înțeleg că toată lumea are probleme. Dar dacă nu mă lași să fac ceva, tu Statul, atunci oferă-mi ceva la schimb. Nu șomaj tehnic de 1.500 de lei, că eu am cheltuieli de 6.000 de lei pe lună numai cu animalele.

Deci la mine nu funcționează. Eu îmi plătesc doar utilitățile cu 15 milioane: telefonul și lumina, cablul, internetul. Mie îmi trebuie sume mai mari. Și atunci, eu ce mă fac? Să-mi vând casa, mașina ca să trăiesc?', a spus el pentru sursa mai sus menționată.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete