Mihai și Elwira Petre, detalii emoționante înainte de marea finală Asia Express: „Eram ca apa și focul”

Încă puțin și va avea loc marea finală a competiției „Asia Express'. Duminică, 28 noiembrie, cele două echipe, Mihai și Elwira Petre și Cuza și Emi, vor porni în ultima cursă pentru marele premiu de 30.000 de euro.

Pe parcursul concursului Mihai și Elwira Petre au dovedit că sunt extrem de competitivi, uniți și într-adevăr o echipă. Cei doi au fost invitați în emisiunea „Xtra Night Show' și au oferit câteva detalii emoționante despre ultima cursă de pe Drumul Împăraților de la Asia Express.

Mihai Petre a mărturisit că și-a dorit ca ei să fie buni și nu s-au gândit neapărat la marele premiu.

„Dacă faci pentru bani nu cred că duci atât de mult și nu ai forță, că forța vine din credință, din motivația intrinsecă, nu vine din afară, din motivația extrinsecă. Nicio clipă nu ne-am gândit la premiu, la premiu nu ne-am gândit, nu suntem ipocriți, am avut foloase materiale în urma participării, e firesc', a declarat Mihai Petre la Xtra Night Show.

Cei doi dansatori au recunoscut că întreaga competiție a fost dificilă, cu numeroase probe epuizante, însă etapa finală a fost cea mai grea. Erau scurși de putere fizică, dar și psihică, iar dorul de fetițele lor i-a măcinat constant.

Finala va fi foarte strânsă cu noi misiuni care le va scoate în evidență dexteritatea lor, capacitatea de concentrare și de a lucra în echipă.

„Am sperat să nu plec, speram la o minune, știam că se poate întâmpla o minune pentru că ai o șansă din trei, dar eram gata să plec în acel moment. Ne-am simțit din nou puternici, deși eram pe jos, iar asta e foarte ciudat', a spus Mihai Petre.

„Noi am ajuns în finala Asia Express și efectiv mi s-au înmuiat picioarele și plângeam de bucurie. Singurul loc în care mă simțeam în momentul ăla erau brațele lui Mihai pentru că acolo mie mi-e bine, cumva eram ca apa și focul', a mărturisit și Elwira Petre, soția dansatorului.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete