Mihai Petre și soția sa, mărturisiri din Asia Express, în direct, la Neatza: „A fost cel mai dificil lucru pe care…”

Competiția Asia Express a ajuns la final. Drumul Împăraților a fost străbătut cu succes de Mihai Petre și soția sa, ei fiind marii câștigători ai concursului.

Elwira Duda a venit în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani' împreună cu una dintre fiicele sale, Catinca, iar Mihai Petre a intrat în direct prin videocall din Israel, aceasta fiind la o competiție de dans.

Cei doi dansatori au povestit ce a însemnat această experiență pentru ei și cum au găsit motivația de a depăși toate probele dificile. Soția lui Mihai Petre a mărturisit că au fost momente extrem de grele, însă a învățat o mulțime de lucruri despre ei și despre relația lor.

„A fost o aventură, iar răsplata a fost atât de frumoasă. A fost o perioadă absolut superbă, cu toate lucrurile bune, cu emoții, cu lacrimi, cu veselie. Dorul de copii a fost cu mine în fiecare zi, asta a fost cel mai dificil lucru pe care l-am îndurat în Asia, dar în același timp a fost cea mai mare motivație pentru noi.

Dacă nu ar fi fost fetițele, ne-ar fi fost foarte greu. Am învățat extrem de multe lucruri acolo. Am cunoscut foarte mulți oameni, cu religii diferite, cu tipologii diferite. Am învățat de cât de puține lucruri avem nevoie în viață pentru a fi fericit, știam acest lucru, dar acolo ni s-a confirmat', a mărturisit Elwira Duda la Neatza cu Răzvan și Dani.

mihai-petre-si-elwira-castigatori-asia-express-10SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

De asemenea, Catinca, fiica celor două vedete, a declarat cum s-au simțit în acea perioadă în care părinții lor erau plecați.

„De ziua copilului mi-a fost cel mai dor de ei, pentru că nu erau cu noi acasă, dar ne-am bucurat că ne-au lăsat acasă o scrisoare”, a povestit Catinca.

Așa cum spuneam la început, Mihai Petre nu a fost în țară în momentul în care s-a difuzat marea finală a emisiunii „Asia Express'. Vedeta a intrat direct prin apel video și a fost extrem de emoționat să povestească ce a însemnat Asia Express pentru el. Fiind la competiția de dans în Israel, acesta a avut câteva momente libere pe care și le-a petrecut vizitând locurile din marea finală.

„Înainte de campionat am avut o zi liberă și m-am întors în toate locurile de la Asia Express. Am ajuns chiar în locul unde s-a dat startul finalei, a fost o emoție de nedescris, pentru că a fost una dintre cele mai importante experiențe din viața noastră', a declarat Mihai Petre.

Întrebat de Răzvan Simion dacă a simțit în vreun moment nevoia de a pleca acasă și de a renunța, Mihai Petre a mărturisit că nimic nu l-a împiedicat să meargă mai departe.

„Am avut momente grele, însă nu ne-am gândit niciodată să renunțăm. Gândul la fetițe mă motiva mereu. Am învățat că nu am nevoie de mare lucru, am învățat că familia e o forță atât de puternică și că este cel puțin pentru mine nucleul care îmi dă forță și motivație zi de zi.

Am învățat ca am și miunusri și plusuri în același măsură și am învățat că trebuie să lucrez la ele și să le dozez mai bine. Lucru în echipă este esențial, pentru ca fără Elwira nu as fi reușit acolo și fără motivația pe care mi-au dat-o copiii mei', a mai spus celebrul dansator.

Foto: Captură TV, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete