Mihai Petre, aniversare alături de familie și prieteni

Cunoscutul dansator Mihai Petre și-a aniversat ziua de naștere, motiv de petrecere alături de familie și prieteni.

Mihai Petre nu este doar un faimos dansator sportiv, ci și o prezență constantă la TV. Acesta a devenit cunoscut publicului larg odată cu emisiunea „Dansez pentru tine', de la Pro TV, unde a fost jurat. După diferite alte formate TV, acesta a acceptat participarea la „Asia Express', alături de soția lui, Elwira Petre, cei doi fiind câștigătorii competiției. Această apariție le-a adus amândurora un capital mare de imagine.

„Eu nu îmi imaginam că o să simt atâta emoție într-un show. Nu m-am așteptat, am avut momente care m-au terminat emoțional. Am avut momente bune, momente rele, momente în care am râs de am murit, momente în care m-am prostit, momente în care am plâns, momente în care am fost sus și apoi jos. Nu îmi vine să cred că am câștigat pentru că am avut tot felul de momente. Am început bine, am continuat mai puțin bine, dar am terminat cum nu se poate mai bine. Sunt cel mai mândru om acum', avea să declare Mihai Petre pentru Antena 1.

„E o mare realizare pentru mine. Când mă gândesc cât am ezitat de mult să dau un răspuns și acum regret că am ezitat atât de mult. Ar fi trebuit să fiu super hotărât și să spun „da' din prima, pentru că a fost experiența vieții mele', a completat acesta.

Acum cei doi fac în prezent parte din juriul emisiunii „Dancing on Ice – Vis în doi', de la Antena 1.

Mihai Petre, la 43 de ani

Unul dintre partenerii de competiție de la Asia Express, Cuza de la Noaptea Târziu, i-a transmis acestuia mesajul că atunci „când o să fiu mare, vreau să fiu ca Mihai Petre'. De altfel, alături de familie, și alți parteneri de emisiune și prieteni i-au fost alături la aniversare: Cosmin Natanticu, Irina și Răzvan Fodor, Adela Popescu și Radu Vâlcan, precum și Pavel Bartoș.

Mihai Petre tataSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Citește și: Care este pensia unei cântărețe de muzică populară?

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete