Mihai Onilă, decizie surprinzătoare la 50 de ani. Ce dorință are artistul?

De-a lungul timpului, soarta i-a pus numeroase piedici, însă Mihai Onilă a reușit să găsească o cale pentru a depăși dramele din viața lui. Fostul membru al trupei AXXA a trecut printr-un divorț, dar și prin cea mai mare tragedie prin care poate trece un părinte: și-a pierdut fiica de doar 10 ani.

Ai zice că nimeni nu poate duce aceste imense greutăți, însă după fiecare furtună iese soarele, așa s-a întâmplat și în cazul lui Mihai Onilă. Acesta a decis să plece din România și să-și dea un restart la viață în Belgia.

De un an, artistul trăiește o poveste frumoasă de dragoste alături de Laura. Acesta este de profesie terapeut, la fel ca el. Planurile lor de viitor sunt mărețe, astfel că ei vor să deschidă un cabinet, să-și legalizeze relația și să facă un copil. Fanii au rămas suprinși atunci când Mihai Onilă a povestit cât de mult a fost marcat de ceea ce s-a întâmplat când era în țară.

„Am o relaţie frumoasă cu Laura. Este şi ea româncă, e partenera mea de viaţă. Laura este la fel ca şi mine, terapeut. Aşa ne-am şi cunoscut, prin cursurile pe care le predau eu, de Reiki.

Împreună am lucrat fără nici un fel de gânduri sau alte legături, până în momentul în care ea mi-a cerut o şansă, din acel moment m-am îndrăgostit brusc, fără să-mi dau seama. Am intrat într-o relaţie cu paşi mărunţi.

Am împlinit deja un an de când suntem împreună. Timpul zboară, eu sunt foarte fericit. Şi, din momentul în care m-am vindecat pe mine, am înţeles cum să devin şi bogat, şi fericit, şi împăcat cu trecutul şi totul funcţionează aproape perfect…

Ne armonizăm, ne reechilibrăm, încercăm fiecare să aducem aportul nostru energetic în relaţie, astfel încât împreună să fim unul!', a povestit Mihai Onilă.

Moartea fetiței lui i-a schimbat viața, însă a reușit cu timpul să-și vindece rănile și consideră că tot datorită semnelor primite de la ea s-a regăsit pe sine.

„În primul rând am învăţat să mă vindec pe mine, ca după aceea să pot deveni ghidul celorlalţi. Vindecător înseamnă că eşti un ghid, nu că vindeci pe nimeni şi atunci totul a luat o întorsătură benefică, m-a construit înapoi.

Eu am 50 de ani, dar mă simt ca un bărbat de 21 de ani. Şi fizic, şi energetic (…) Dar comunicarea, vezi tu, nu mai este în cuvinte, e în stări. Când ea ştie şi simte că sunt fericit şi ea este fericită! Genul ăsta de experienţă se poate manifesta oricând – să-i poţi simţi spiritul lângă tine', a mai mărturisit fostul membru al trupei AXXA.

Foto: Facebook, Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete