Mihai Morar, un bărbat împlinit și iubit. Ce spune despre al patrulea copil: „Dacă mă întrebai acum 4 ani”

Mihai Morar este unul dintre cei mai iubiți oameni de radio din România. Acesta se bucură de o carieră lungă în acest domeniu, iar pe plan personal este un bărbat împlinit.

Mihai Morar este tată mândru de fetele lui. Împreună cu Gabriela a întemeiat o frumoasă familie, fiind binecuvântați cu trei minunății. Recent, acesta a făcut câteva dezvăluiri despre caracterul fetelor mari și cum se simte el fiind în minoritate.

„Sunt trântor dacă pot să zic așa sau rege, nu știu cum să zic. Cred că binecuvântat, așa se numește. Viața cu fete este minunată. Ele sunt protective, ele sunt empatice. Nu știu cum e cu băieți, că nu am avut. Fetele au și spiritul acesta matern și simțul acesta al ordinii, al curățeniei, al organizării. E bine cu fete în casă, e minunat', a spus Morar pentru Ego.

La cei 41 de ani, prezentatorul de la Radio ZU a mărturisit că nu-și mai face planuri în ceea ce privește mărirea familiei, însă ar fi bucuros dacă ar mai apărea un bebeluș în viața lor.

„Nu, nici nevoia, nici dorința. Spuneam mai devreme că degeaba ne facem planuri sau temeri că se întâmplă oricum cum e scris. Și, într-adevăr, cum facem noi, cum ne luptăm noi în fiecare zi, ceea ce depinde de noi. Asta că vine fată sau băiat, asta chiar nu depinde de dorința noastră, depinde, dacă vrei, biologicul nostru. Nu îmi pun în cap să am băiat.

O criză financiară, vine asta cu dușul în doi, vine criza termoenergetică. Nu știu, dacă mă întrebai acum 4 ani, când aveam gemenele, ziceam nu, și uite că a venit Roua. Nu este nimic plănuit, dar nu mai funcționează de mult după planuri', a mai mărturisit vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete