Mihai Morar, motivul pentru care nu mai prezintă Răi da’ buni: „Cel mai tare mă durea că…”

Mihai Morar i-a surprins pe fani, anul trecut, când a anunțat că nu va mai prezenta Răi da buni, după 13 ani de televiziune. Matinalul de la Radio Zu a simțit că nu se mai regăsește în ceea ce face. 

Mihai Morar a prezentat emisiunea „Răi da buni' din 2007, la actualul post Antena Stars. Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, el a povestit motivul pentru care a renunțat să mai facă televiziune: „a fost un context pandemic. S-a luat decizia să avem o lună pauză, după lockdown. În momentul în care am ieșit din platou, eu am știut că nu o să mai calc niciodată acolo', a explicat Morar. 

Omul de radio a crezut că o să-i ducă dorul emisiunii, însă simțea cu adevărat că nu va mai face asta deloc: „a fost un sentiment de eliberare, faci lucruri pe care nu ți le dorești să le faci. Mă durea cel mai tare că nu mai era relevant. Ultimul lucru important pe care l-am făcut la tv a fost interviul cu Fulgy', a mai continuat el. 

După televiziune, Mihai Morar și-a lansat podcast la sfârșitul anului 2020, iar primul invitat care i-a călcat pragul a fost comediantul BRomania. De-a lungul edițiilor, au venit invitați din diverse domenii, de la muzică și sport până la media sau business: podcasturile îți arată oamenii, dincolo de etichetele pe care le-a pus societatea', a explicat omul de radio. 

Din 2008, Mihai Morar și colegul său Daniel Buzdugan prezintă una dintre cele mai longevive formule de emisiune, Morning Zu, de la postul de radio cu același nume. 

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete