Mihai Morar i-a zis pe nume lui Carla’s Dreams. Cum a reacționat artistul: „Să nu mă mai numești așa”

Carla’s Dreams a fost invitat la podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit despre cariera sa, dar și despre omul din spatele măștii. Prezentatorul i-a zis la un moment dat pe nume, iar artistul a reacționat imediat.

Carla’s Dreams vorbește puțin și face mult. Carla’s Dreams este modest și un desăvârșit creator. Carla’s Dreams este un proiect, dar cine este în spatele Carla’s Dreams. Un OM. Pentru prima dată, omul din spatele Carla’s Dreams a avut momentul lui și s-a „descoperit', în fața lui Mihai Morar, în cel mai nou episod „Fain & Simplu'.

„Văd foarte multe feluri în care aș putea fi mult mai bun, asa ca sunt atât de prost cât pot să fiu și atât de bun cât pot să fiu. A pretinde că ești ceea ce nu ești, îmi pare pierdere de timp și lipsă de eliberare. Este despre a te accepta… Sincer, nu prea îmi pasă. Numai de oameni nu m-am eliberat încă. Am un soi de recunoștinț aproape bolnavicioasă.', i-a declarat artistul, la un moment dat, lui Mihai Morar.

Atunci când vorbea despre el din viitor, cântărețul s-a prezentat cu numele Tudor, ulterior și-a dat seama ce a spus și a rectificat: „Mă rog, Sergiu'. Când a auzit, Mihai Morar a spus și el un alt nume, respectiv Narcis, moment în care Carlas Dreams s-a aprins și l-a rugat să nu îl mai numească așa, relatează WOWbiz.

Mihai Morar: „Te-ai pus vreodată în pielea ta la finalul vieții și întrebându-te: «Ce n-aș vrea să regret?»'

Carlas Dreams: „Eu îmi imaginez în multe privințe ce o să se spună despre mine peste 5 ani. Eu stau cu țigara în mână acum și este posibil ca… Tudor peste cinci… Mă rog, Sergiu…'

Mihai Morar: „Narcis!'

Carlas: „Da, da, da. Să nu mă mai numești așa'

Mihai Morar: „Nu-i place să-i spunem pe nume'

Carlas: „Dă să-l batem…' Carlas (n.r- continua discuția): „O să-i pară rău (n.r- referindu-se la el în viitor). Și eu, în anumite decizii, mă gândesc ce o să spună el despre ce am făcut, fix așa cum mă gândesc eu la cel de acum cinci ani, despre care ai vorbit. Eu mă bucur pentru unele lucruri pe care le-a făcut și îi mulțumesc frumos pentru anumite chestii pe care le-a decis sau pe care nu le-a făcut, deși foarte tare'.

Carlas-Dreams-si-Mihai-MorarSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete