Mihai Mitoșeru încă ține legătura cu Noemi, la 4 ani de la divorț: „Ea singură, eu sunt singur”. Prezentatorul nu vrea o nouă relație

Mihai Mitoșeru nu a uitat-o pe Noemi, fosta soție, nici la 4 ani de la divorț. Prezentatorul de la Kanal D încă e cu gândul la ea, încă ține legătura cu ea și nu a reușit să aibă o nouă relație.

Într-un interviu pentru Ciao, prezentatorul a fost întrebat cum stă cu dragostea, iar el a explicat: „Cu dragostea, nici nu știu cum stau, sunt bine așa. Am divorțat acum 4 ani, acum sunt singur, dar nici nu am simțit că am vrut mai mult cu cineva sau ceva că nu a fost cazul. Mă simt bine așa, mai departe, ce o fi, o fi'.

Cu Noemi ține legătura, mai ales că s-au despărțit în condiții amiabile, la notar. „Ea singură, eu sunt singur, cum să nu vorbim, noi nici nu ne-am despărțit de la nimic spectaculos. Că dacă ar fi fost ceva nasol între noi, cu înșelat, cu bătăi, cu scandaluri cu alea, nu cred că am mai fi vorbit. Dar noi vorbim atât de frumos, unul cu altul. Cu toate astea, tu singur și ea singură… Da'.

În octombrie 2019, Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat. După 13 ani de relație, cei doi s-au separat din cauza discuțiilor și certurilor aprinse pe care le-au avut în ultimul de căsnicie.

Mihai Mitoșeru și NoemiSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 6)

Cariera lui Mihai Mitoșeru

De ani de zile, Mihai Mitoșeru e prezentator la Kanal D, la emisiunea „Se strigă darul'. În paralel, e prezintă și nunți, botezuri, evenimente private. „Noi am filmat pentru Se strigă darul', pentru sezonul nou, avem filmat, și o să aflați când o să înceapă pe post. În rest, evenimente în continuare', a explicat el.

Și a continuat: „Duminică am avut nuntă la București, sunt bune astea în București că îmi place să fiu aproape. Știi ce mă omoară? Drumul. Drumul… nu pot să dorm în mașină, nu pot, chiar dacă merg cu microbuzul e greu, chiar și cu avionul e greu. E greu drumul, mă omoară, dar, în rest la evenimente, sunt bine. Și de dormit, dorm. Adică 7-8-9 ore dorm.

În weekend nu reușesc să dorm atâtea ore. Dorm în timpul săptămânii, uneori chiar și 10 ore ca să recuperez. Dau pe silent telefonul și sunt setat să fiu ok. Când ești pe scenă, când îți faci treaba așa… cred că trebuie să fii… setat să nu obosești, să nu ai probleme, să nu-ți fie foame, să nu îți fie sete, cred că așa e meseria asta. Noroc că nu o fac decât de vreo 25 de ani (zâmbește – n.r.)'.

A apărut ediția de septembrie a revistei Avantaje

Septembrie este o lună ca o bornă de hotar, este luna ce deschide ușa toamnei, cu vreme schimbătoare, capricioasă dar, probabil, așteptate de mulți, stropi binecuvântați de ploaie. Începem toamna în forță, dărâmăm mituri și învățăm de la specialiști să ne ferim de capcane și pericole care ne pot pune sănătatea sub imperiul riscului.

E important pentru sănătatea ta să știi ce este colesterolul, când devine periculos și cum îl poți menține între valori normale. Este prietenul și, în același timp, dușmanul nostru. Prieten, pentru că este indispensabil bunei funcționări a organismului; dușman, pentru ca se depune pe arterele noastre, ajungând să le obtureze.

Ce efecte are Sindromul Instagram? „Imaginea perfectă, dar falsă, lipsită de o poveste, nu poate construi o familie, pentru că nu poate stârni în bărbat decât dorințe sexuale ce se consumă mult prea repede – Psiholog Constantin Cornea

Fenomenul de ghosting afectează din ce în ce mai mulți oameni, și, cel mai adesea, își are rădăcinile în insecuritățile și problemele celui care fuge, nu în comportamentul celui părăsit.

Interviu în exclusivitate:

Prof. Dr. Gheorghe Peltecu, specialist în obstetrică-ginecologie: Excesul operațiilor cezariene fără o indicație medicală a început să își arate efectele nocive

Află mai multe din ediția print Avantaje septembrie:: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete