Mihai Mărgineanu, dezvăluiri despre soția sa: „Desculță a vrut, desculță s-a…”

Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Acesta a devenit celebru datorită muzicii sale, dar și în urma participării sale inedite în serialul „Las Fierbinți'.

Mihai Mărgineanu nu are nevoie de prea multe prezentări. Fanii îi cunosc foarte bine piesele, însă în ceea ce privește viața personală, acesta a fost extrem de discret. El s-a căsătorit pe o plajă din Vama Veche cu Andreea în 2018 și împreună au doi copilași, Tudor și Alexandra.

Artistul i-a oferit partenerei sale o surpriză de proporții atunci când i-a propus să meargă într-o vacanță. El a plănuit totul în cele mai atente detalii, iar Andreea s-a trezit în fața unei ceremonii de excepție. Ideea unei nunți pe plajă i-a venit artistului după ce iubita sa i-a mărturisit că s-ar căsători în picioarele goale.

„Eram într-o seară, în curte, la un pahar de vin. Vorbeam despre rudele noastre și Andreea a zis atunci că ea s-ar mărita și desculță. Atunci, mi-a venit ideea cum să organizez totul, din următoarea secundă. Rochia i-au făcut-o colegele ei. Desculță a vrut, desculță s-a măritat. Asta m-a convins, pentru că mie nu îmi plac nunțile, nu mi-au plăcut niciodată”, a declarat Mihai Mărgineanu în cadrul unui interviu.

Actorul din „Las Fierbinți' și soția sa au fost infectați cu Covid-19 în primăvara anului 2021. Din fericire, Mihai Mărgineanu a făcut o formă ușoară a bolii, însă a mers la spital pentru investigații.

„În jur de 15 aprilie, m-am infectat cu Sars-Cov (adică am făcut Covid) exact înainte să plec în vacanță cu ai mei. Fără simptome, o formă ușoară și fără complicații. Am mers la Matei Balș pentru evaluare, am făcut toate analizele, care m-au impresionat chiar și pe mine și s-a decis că sunt în regulă. Am fost chiar foarte plăcut impresionat de organizarea medicală și spitalicească de la Balș!”, a scris artistul pe pagina lui de Instagram.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete