Mihai Bendeac și-a pierdut cumpătul la iUmor

mihai bendeac iUmor

mihai bendeac iUmor

Dacă unii foști concurenți revin în acest sezon în ipostaza de invitați speciali, nu toți au numere atât de bune, astfel că Mihai Bendeac își pierde cumpătul într-o nouă ediție iUmor, de la Antena 1.

O revenire în acest sezon nu s-a dovedit a fi foarte inspirată, fapt care a atras nemulțumirea juraților.

Mihai Bendeac și-a pierdut cumpătul la iUmor

“Expunere = sigla iUmor pe afiș, e adevărat? Încep să văd tot mai puțini stand-up-eri care să vină cu ceva creat pentru iUmor unde, de-a lungul timpului, foarte mulți au avut de câștigat! Sunt foarte mulți care au fost aici, au avut vizibilitate și au câștigat niște bani de pe urma acestei chestii! E sezonul 6, am văzut deja aici momente memorabile până acum, nu mai vreau să mai ciupească nimeni niște spectacole și sub această siglă să se ducă să facă niște porcării! Dacă vreți să mai urcați pe această scenă, mai faceți niște lucruri special pentru această emisiune!”, i-a spus dezamăgit Mihai Bendeac concurentului.

În fiecare, jurații iUmor Delia, Mihai Bendeac și Cheloo au de jurizat numerele unor concurenți neașteptați, din întreaga lume, dar sunt nevoiți să se reîntâlnească și cu unii pe care sperau, probabil, să nu îi mai vadă vreodată. Iar pentru situațiile controversate în care unul dintre cei trei este supărat că un concurent nu a fost suficient de bun pentru a obține suficiente voturi, se întrevede o soluție – jurații pot folosi o 'carte verde', care le va da ocazia să devină antrenori pentru un concurent și să îl ajute să revină cu un număr mai bun!

Concurenții care primesc minimum două 'Thumbs up' pot fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

 

Foto:pr

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse