Mihai Bendeac, schimb de replici neașteptate cu Florin Călinescu

Florin Călinescu s-a retras din postura de jurat al emisiunii „Românii au talent' de la Pro TV și a anunțat pe Facebook că lucrează la un nou proiect și are nevoie de oameni. Mihai Bendeac i-a răspuns marelui om de televiziune, în stilul său caracteristic, cu ironie și umor.

Florin Călinescu a postat pe pagina sa de Facebook un anunț că va începe un nou proiect în televiziune și cei care sunt interesați îi pot trimite CV-ul în secțiunea de comentarii. Mihai Bendeac nu s-a putut abține și i-a transmis un mesaj ironic.

„Aș trimite dar am renunțat să mai sper că pot avea o carieră în televiziune… N-a fost să fie', a fost mesajul transmis de Mihai Bendeac lui Florin Călinescu.

Răspunsul fostului jurat al emisiunii „Românii au talent', acesta fiind unul extrem de diplomat și de bun-simț.

„Mihai Bendeac, respect! Pentru tine orice, oricând', i-a scris actorul lui Mihai Bendeac.

Florin Călinescu a anunțat în cadrul unui live pe Facebook că a semnat un nou contract, după plecarea de la Pro TV. Fostul jurat de la „Românii au talent' va oferi consultanță și consiliere pentru mai multe televiziuni.

„Niște buni prieteni s-au gândit și ei să ne încrucișăm destinele și să o iau de la zero. Nu am nicio teamă, nicio frică. Genul meu e să construiesc, decât să mă dau pe tobogane construite de alții bine judecate de ei și pentru distracția unor audiențe. Am dat un anunțul și cred că nu s-a înțeles foarte bine și atunci vreau să explic rar și pe îndelete. Am semnat un contract de consultanță, de consiliere, pentru mai multe televiziuni. S-a creat o confuzie. Am zis facem o televiziune, deci nu fac o televiziune. Nu de la zero, facem o rebranduire', a spus Florin Călinescu.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete