Mihai Bendeac, ofertat de Pro TV pentru „Românii au talent”. „Acum un an de zile, dar și anul ăsta am fost contactat”

Mihai Bendeac, care are contract de ani de zile cu Antena 1, a fost ofertat de Pro TV, în repetate rânduri, pentru emisiunea „Românii au talent'. Putea să fie jurat în show-ul talentelor. 

mihai bendeac ofertat de pro tv (3)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Mihai Bendeac a avut de-a lungul anilor seriale la Antena 1, dar e și jurat la „iUmor' alături de Delia și Cheloo. Nu vrea să renunțe la colaborarea cu Antena 1, chiar dacă a primit oferte de la Pro TV. În podcastul lui Cătălin Măruță de pe Youtube a făcut dezvăluiri.

Mihai Bendeac: Niciodată nu aș putea să fiu așa cum sunt eu la Pro TV. Mă refer la mine ca și persoană, la mine ca și artist. Acum un an de zile și anul ăsta, am fost contactat pentru „Românii au talent'. Și anul acesta… am primit un argument care mie, în primă instanță, mi s-a părut valid. Că Pro TV-ul ar avea nevoie de un pic de nebunie. Și eu le-am spus că nu își pot închipui, de fapt, ce înseamnă această nebunie.

Cătălin Măruță: Și dacă ar fi încetat contractul cu Antena 1, ai fi plecat?

Mihai Bendeac: În momentul ăsta? Nu.

Mihai Bendeac, adevărul despre orientarea lui sexuală

Mihai Bendeac a acceptat invitația de a participa în podcastul de pe YouTube al lui Cătălin Măruță, chiar dacă apropiații l-au sfătuit să nu facă asta. A vorbit pe larg despre viața sa, dar și despre controversa referitoare la orientarea lui sexuală.

„Totul a plecat de când eram la «Mondenii», unde făceam un personaj care se numea Mircea Solcanu. Şi era prima dată când oamenii vedeau la televizor un actor interpretând un personaj gay! Ştiu că scheciul respectiv a fost primit uluitor, a doua zi toată lumea folosea expresia «La naiba, la naiba!», iar oamenii au considerat că am interpretat personajul atât de bine încât este imposibil să nu fiu… În primă instanţă, da! ( n.r. – dacă l-a deranjat acest lucru). După care am avut numai avantaje… şi cu gagicile, creează o curiozitate, bă, asta chiar o fi…?', a declarat Mihai Bendeac pe YouTube.

„În mod sigur nu sunt heterosexual, în mod sigur nu sunt gay, mă rog, homosexual, în mod sigur nu sunt transsexual, în mod sigur nu sunt lucrurile care se termină cu «fil»! Aceste comentarii sunt adevărate!', a clarificat Mihai Bendeac subiectul referitor la orientarea lui sexuală.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete