Mihai Bendeac, în adolescență. Diriginta lui din liceu a dat cărțile pe față

Mihai Bendeac a avut parte de o surpriză incredibilă când pe scena emisiunii iUmor a apărut fosta lui dirigintă din liceu.

Mihai Bendeac și-a pus mâinile în cap în momentul în care fosta lui dirigintă a venit pe scena pregătită cu un roast, dar și cu poze din adolescența actorului. Telespectatorii au putut vedea cum arăta Mihai, dar au și aflat detalii neștiute despre el.

„Eu am stat în foarte mare stres și astăzi am sunat-o pe maică-mea și am pus-o pe maică-mea să se jure că nu vine taică-miu, însă efectul, apropos de doamna Gârleanu, a fost cam același', a declarat Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Doamna Carmen Gârleanu a avut numai vorbe de laudă la adresa juratului emisiunii iUmor, spunând că era un copil cuminte, frumos și cu… păr.

„Cum era Mihai în clasa a 9-a…Superb, o să-l vedeți, frumos, finuț, delicat', a spus Carmen Gârleanu.

Delia nu a ezitat în a-l ironiza pe colegul său.

„Semăna cu fratisu 1 la 1. Ceea ce înseamnă că și Mihai a fost drăguț cândva, dar acum e foarte bătrân'.

„Fotografiile alea de la spectacole… Am recunoscut inclusiv ce-i furam mamei de acasă. Îi furam lucruri pentru recuzită, scaune pliante, ceasuri de perete', a povestit Mihai Bendeac, în emisiune.

Roastul doamnei diriginte i-a binedispus pe toți, chiar și pe Cheloo care nu este ușor de impresionat.

Doamna Gârleanu ne-a dovedit că este mult mai amuzantă pe scena iUmor decât este Mihai Bendeac pe scaun.

A fost strălucitoare. Atâta viață și atâta poftă de amuzament cât a avut doamna dirigintă nu o să aibă 10 invitați speciali adunați la un loc', a mărturisit Cheloo.

Mihai Bendeac s-a născut și a crescut în București. După absolvirea liceului „A.I. Cuza', el și-ar fi dorit devină jurnalist sportiv, însă drumurile vieții l-au purtat către „Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică', clasa prof.univ.dr. Gelu Colceag, devenind astfel unul dintre cei mai iubiți tineri actori.

Foto: Instagram, Capturi a1/WOWbiz.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete