Mihai Bendeac, cerere neașteptată pentru Denise Rifai: „Mi-a zis da”

Mihai Bendeac este unul dintre oamenii de televiziune din România care au reușit de-a lungul timpului să câștige simpatia oamenilor, dar și multe antipatii. Datorită caracterului său extrem de sincer și direct, juratul emisiunii iUmor i-a făcut prezentatoarei Denise Rifai o propunere neașteptată.

În urmă cu câteva zile, Mihai Bendeac a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a apărea în podcastul lui. În timpul interviului, actorul a adus-o în discuție pe Denise Rifai, dezvăluind detalii intime care o vizează.

„Mamă, cât de bună e Denise Rifai! Nu pe întrebări, neapărat. E bine rău! Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!', a mărturisit Mihai Bendeac în podcastul „Acasă la Măruță'.

La scurt timp după această discuție, juratul de la Antena 1 a povestit fanilor de pe Instagram, dar și mamei lui care era de față, că Denise Rifai la invitat în emisiunea sa. El a mărturisit că i-a pus o condiție neobișnuită, iar ea a acceptat.

„Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd! Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviu, nu merg. Și i-am pus o singură condiție, iți jur pe ce am mai scump că nu glumesc. I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul', a explicat actorul pe Instagram.

Mihai Bendeac, în vârstă de 38 de ani, a recunoscut că nu este adeptul relațiilor de lungă durată. De-a lungul timpului, el s-a implicat în trei relații care au durat un an, trei luni, respectiv o lună. Mai mult decât atât, vedeta a declarat că nu se protejează în timpul actului sexual de foarte mulți ani, motiv pentru care a avut și o bacterie.

„Am avut până acum, la 38 de ani, doar trei relații mari și late. Cea mai lungă a fost de un an, alta a fost de trei luni și ultima a fost când aveam 27 de ani și a durat doar o lună. De la 19 ani, ochii mei nu mai văzut prezervative. Mă mir că am scăpat până acum.

Am avut Chlamydia de vreo două ori. Mie nu mi-e frică de pastile, am luat tot ce e pe fața pământului. Am luat și Viagra. Dar nici analize nu am curaj să fac de șase ani! Eu am o problemă mare cu relațiile.

Mă îndrăgostesc tare de tot la început. 24 de ore sunt artificii, se consumă tot. După care se duce tot! Asta e problema mea!', a mai dezvăluit Mihai Bendeac.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete