Mihai Bendeac, cerere neașteptată pentru Denise Rifai: „Mi-a zis da”

Mihai Bendeac este unul dintre oamenii de televiziune din România care au reușit de-a lungul timpului să câștige simpatia oamenilor, dar și multe antipatii. Datorită caracterului său extrem de sincer și direct, juratul emisiunii iUmor i-a făcut prezentatoarei Denise Rifai o propunere neașteptată.

În urmă cu câteva zile, Mihai Bendeac a acceptat invitația lui Cătălin Măruță de a apărea în podcastul lui. În timpul interviului, actorul a adus-o în discuție pe Denise Rifai, dezvăluind detalii intime care o vizează.

„Mamă, cât de bună e Denise Rifai! Nu pe întrebări, neapărat. E bine rău! Am fantasme sexuale cu ea. Îți vine s-o iei și s-o pui acolo pe masă!', a mărturisit Mihai Bendeac în podcastul „Acasă la Măruță'.

La scurt timp după această discuție, juratul de la Antena 1 a povestit fanilor de pe Instagram, dar și mamei lui care era de față, că Denise Rifai la invitat în emisiunea sa. El a mărturisit că i-a pus o condiție neobișnuită, iar ea a acceptat.

„Pe cuvântul meu de onoare că este foarte serios. Tu știi că ea este crush-ul meu, ce mi-ar plăcea să o dezmierd! Dacă am zis că nu mai merg cinci ani de zile la interviu, nu merg. Și i-am pus o singură condiție, iți jur pe ce am mai scump că nu glumesc. I-am zis că vin la interviu doar dacă se mărită cu mine. Mi-a zis da și facem cununia civilă la ora 12 și la ora 2 facem interviul', a explicat actorul pe Instagram.

Mihai Bendeac, în vârstă de 38 de ani, a recunoscut că nu este adeptul relațiilor de lungă durată. De-a lungul timpului, el s-a implicat în trei relații care au durat un an, trei luni, respectiv o lună. Mai mult decât atât, vedeta a declarat că nu se protejează în timpul actului sexual de foarte mulți ani, motiv pentru care a avut și o bacterie.

„Am avut până acum, la 38 de ani, doar trei relații mari și late. Cea mai lungă a fost de un an, alta a fost de trei luni și ultima a fost când aveam 27 de ani și a durat doar o lună. De la 19 ani, ochii mei nu mai văzut prezervative. Mă mir că am scăpat până acum.

Am avut Chlamydia de vreo două ori. Mie nu mi-e frică de pastile, am luat tot ce e pe fața pământului. Am luat și Viagra. Dar nici analize nu am curaj să fac de șase ani! Eu am o problemă mare cu relațiile.

Mă îndrăgostesc tare de tot la început. 24 de ore sunt artificii, se consumă tot. După care se duce tot! Asta e problema mea!', a mai dezvăluit Mihai Bendeac.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete