Mihai Albu, întâmplare nefericită după petrecerea fiicei sale. Ce îi reproșează Iulia Albu: „Acuze fabricate”

Mihai Albu și Iulia Albu au divorțat după opt ani de căsnicie, în 2013. Împreună au o fiică, Mikaela, care recent a împlinit 12 ani. Creatorul de pantofi și fosta sa soție au avut numeroase conflicte mai ales referitor la custodia fetiței.

Mihai Albu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care povestea ce s-a întâmplat la ziua de naștere a Mikaelei. Petrecerea aniversară a fost organizată de el, cu acordul Iuliei Albu, însă la scurt timp după aceea cei doi au pornit o nouă dispută din cauza contextului actual creat de pandemia de coronavirus.

„Vineri, 1 octombrie, a fost ziua Mikaelei, a împlinit 12 ani. Sâmbătă, 2 octombrie, i-am organizat o petrecere în aer liber, la o terasă lipită de un loc de joacă, la care au fost invitați câțiva colegi și prieteni de-ai ei, în total cincisprezece copii. Accesul la eveniment s-a făcut doar pe baza unui test Covid și doar în prezența părinților tuturor copiilor.

Niciun copil nu prezența vreun simptom și toate testele au fost negative. Această petrecere a avut loc cu încuviințarea EX-traordinarei mame a Mikaelei cu condiția prezentării testelor negative de către toți părinții/copiii, părinții nu au avut acces la petrecere, ei doar predând copiii și luându-i după', a început Mihai Albu povestea aniversării.

La câteva zile după aceea, o întâmplare nefericită i-a dat motive Iuliei Albu să-l acuze pe designer de iresponsabilitate mai ales în condițiile date. Mama lui Mihai Albu, în vârstă de 93 de ani, și o colegă de-a Mikaelei care a fost la petrecere au fost depistate pozitiv cu Covid-19.

„La cinci zile după petrecere, una dintre fetițe a fost diagnosticată cu Covid. La aflarea acestei situații, toți copiii care au participat la petrecere au efectuat teste PCR (la șapte zile de la eveniment), toți având rezultate negative, inclusiv Mika, deci rezultă că acea fetiță nu era infectată la data petrecerii, probabil infectându-se ulterior, mai mult că sigur de la școala ei, ea nefiind colegă cu Mika.

Menționez faptul că fetița diagnosticată pe data de 6 octombrie cu Covid a dormit noaptea de 2 spre 3 cu Mika în pat la mine acasă. Dacă ar fi fost bolnavă, cu siguranță i-ar fi transmis virusul Mikaelei și probabil și mie (eu am testul PCR oficial că sunt negativ, Mika de asemenea)', a mai spus creatorul de pantofi.

Mihai Albu este acuzat de fosta soție că și-a expus fiica organizând această petrecere cu cincisprezece copii, deși aceasta a fost de acord, condiția fiind la acel moment, testarea tuturor invitaților.

„În acest moment distinsă EX-ceptionala încerca să acuze fie părinții fetiței că ar fi prezentat un test fals, fie că eu aș fi expus-o într-un mod iresponsabil pe Mika. De asemenea, încerca să lege faptul că mama mea în vârstă de 93 de ani (locuiește cu mine), diagnosticată pe data de 8 octombrie cu Covid, s-ar fi îmbolnăvit de la acea fetiță care a dormit cu Mika la noi.

Aceste acuze sunt fabricate și nu au niciun suport de adevăr, totul este pură speculație și momentele infectărilor nu se pot nicicum lega între ele. (…) Despre mama aflați că este vaccinată și are o formă extrem de ușoară de boală. Sănătate tuturor!', a transmis în final Mihai Albu.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete