Mihaela Tatu e fericită, chiar dacă nu mai are emisiune la TV. Cum și-a găsit liniștea: „Sunt o extrovertă prin excelență”

Mihaela Tatu, care acum ani de zile prezenta emisiunea „De 3 X femeie', nu mai are show la TV, dar e împăcată cu viața pe care o are acum. Într-un interviu pentru wowbiz.ro, fosta prezentatoare a dezvăluit cât e de liniștită și împlinită.

„Înainte de orice, trebuie să recunosc că temperamentul meu dominant este sangvin, de unde rezultă că sunt o extrovertă prin excelență. Este un dar al naturii. De la mama și de la tata mai un strop mai multă energie ca un om obișnuit. Așa am fost de mică. Deci sunt doi factori genetici care contribuie la felul meu ludic și poate cu mai multă bună dispoziție și energie. Totuși, energia se termină și ea la un moment dat, iar dacă nu ne gândim la un program de somn cât, citisem undeva că o femeie are nevoie de mai mult somn ca un bărbat, are nevoie de somn atât cât are nevoie corpul.

Deci dormim atât cât are nevoie corpul, nici mai mult și nici mai puțin. În altă ordine de iedei, ca să am o stare de bună dispoziție îmi place să încep zilele devreme. Să fie soare, dar nu e obligatoriu. Să ies cu câinele la plimbare, dar nu este obligatoriu. Să iau un mic dejun care să îmi placă, dar nu este obligatoriu”, a mărturisit Mihaela Tatu, care e trainer în tehnica și arta livrării discursului.

Chiar dacă uneori are și probleme, ea face față oricărei situații, e o fire puternică și optimistă. „Eu îmi doresc să fiu bine și să am o stare bună, însă nu putem să o avem în fiecare zi, dar atunci când sunt factori care ne influențează și care ne întristează, cred că ar trebui să gândim că totul este schimbător și trecător. Totul se schimbă, dacă nu aceeași zi, într-o zi, iar dacă nu se schimbă într-o zi, sigur se schimbă într-o săptămână.

O stare de echilibru este binevenită în viața oricui. În ultimii ani, am învățat că nu trebuie nici să emitem judecăți despre oameni pentru că nu suntem în locul în locul. Asta îți aduce o stare de liniște, pentru că toată energia se întoarce spre propria ființă. Mă gândesc mereu și ce să fac ca să îmi fie bine, dar și ce să fac pentru ceilalți, un gest care să îmi aducă și mie o stare de bine, cam acestea ar fi secretele. Pe de altă parte, simțul umorului cred că este tot nativ. Îmi place să mă bucur și să caut starea de bine din fiecare situație”, a mai zis fosta prezentatoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete