Mihaela Rădulescu, răspuns dur celor care îi spun că a exagerat cu intervențiile estetice: „Nu mă interesează că…”

Prezentatoarea de televiziune Mihaela Rădulescu este o femeie împlinită. Are o carieră de succes, un partener atent și iubitor și un fiu de care este cât se poate de mândră. Pe 3 august 2021, vedeta TV va împlini 52 de ani, arată bine și nu ascunde ceea ce a călcat pragul medicilor estetici.

În ultima perioadă, Mihaela Rădulescu a fost aspru criticată de urmăritorii săi de pe rețelele de socializare. Aceștia susține că vedeta și-a făcut mult prea multe intervenții la nivelul feței și pare a fi o altă femeie.

Iubita lui Felix Baumgartner nu a ezitat să răspundă la acestea și le-a spus că niciodată nu a ascuns pentru că a apelat la intervențiile esteticienilor și că va face acest lucru ori de câte ori va considera că va avea nevoie.

„Sunt criticată din mai multe puncte de vedere, dar m-am obișnuit cu asta. De o viață și așa. Nu mai am nici o apăsare, aveam când sunt mai tânără. Dacă n-am fi criticate în meseria asta, ar însemna că nu prezintă interes.

Nu mă interesează că sunt criticate pentru operațiuni estetice. E foarte bine ca fiecare să aibă păreri sincere, iar eu le-am explicat de fiecare dată, am pus și pe Instagram de fiecare dată când am făcut un microlifting chirurgical, am povestit de fiecare dată când m-am dus să-mi fac injecții intravenoase, le povestesc pe toate.

Când mi-am schimbat nasul, a știut toată țara. Deci, ceea ce am simțit nevoia să fac am făcut, nu am găsit de cuviință să dau explicații suplimentare. Cui ma întrebat i-am explicat. Cine vrea să fie poveste și să inventeze operații care n-au existat, aia trebuie deja rău și prostie.

Cine vrea să afle o poate face foarte simplu, iar eu sunt un mare fan la lucrurile pe care le putem face pentru noi și spre binele nostru. Și le fac de câte ori o să am chef ' , a mărturisit Mihaela Rădulescu, potrivit Click.ro .

Cât despre metodele prin care se mențin atât de bine în formă, vedeta a declarat că nu face nimic mai mult decât să fie un stil de viață sănătos, cu o alimentație potrivită și mult sport.

„Arăt cum arată multe femei la vârsta mea, mai ales cele care se îngrijesc temeinic, fac sport și sunt iubite. Nefericirea încurcă groaznic metabolism, cam tot atât de mult ca lenea.

Sunt mega-activă și mă trezesc cu chef de viață, cu zâmbete, cu energie bună. Nu țin dietă, nu fac cură de slăbire, nici de detoxifiere. Fac sport zilnic, dorm bine, mănânc orice-mi face plăcere, dar nu în cantități mari, nu stau nemânțat mai mult de trei ore, nu mănânc noaptea, nu beau alcool. Râd cu orice ocazie și nu uit de mine ' , a mai declarat iubită lui Felix Baumgartner.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete