Mihaela Rădulescu, mesaj emoționant pentru Felix Baumgartner: „Ești definiția curajului pur!”

Relația dintre Mihaela Rădulescu Schwartzenberg și Felix Baumgartner este de notorietate. S-au speculat multe despre cei doi, în cei opt ani de relație. Însă Mihaela a avut mereu de spus doar lucruri bune la adresa partenerului său.

Felix Baumgartner este unul dintre cei mai cunoscuți oameni ai lumii. Săritura ta din stratosferă a devenit un record-mondial. În plus, este autorul unor show-uri aviatice care îi lasă pe oameni cu gura căscată.

Pentru a marca cel mai important moment din cariera partenerului ei, Mihaela Rădulescu i-a transmis acestuia un mesaj emoționant:

„Astăzi, acum 9 ani, lumea s-a oprit să-l vadă pe Felix Baumgartner sărind de la 39 de kilometri depărtare de Pământ (a fost Recordul Mondial pentru cele mai multe vizualizări ale unei transmisiuni în direct din istoria Internetului). Îmi amintesc uitându-mă cu fiul meu, cu atât de multe emoții și lacrimi la sfârșit, ca și cum… mă uitam la un film plin de forță. Nu aveam nicio idee că în acea perioadă, un an mai târziu, filmul va deveni… o poveste puternică de iubire.'

Mihaela Rădulescu, despre Felix: „Este un șmecher absolut!'

De altfel, vedeta a povestit într-un interviu realizat de Amalia Enache pentru podcastul Hope and Homes Children Romania că Felix Baumgartner a fost unul dintre eroii fiului său, Ayan. Iar întâlnirea ulterioară dintre idol și băiat a fost, de asemenea, emoționantă.

Mihaela Rădulescu a scris în continuarea mesajului său: „Sunt întotdeauna mândră să-l numesc Bărbatul meu, pentru că… este un șmecher absolut! Nu doar o inspirație pentru atât de mulți, nu doar o adevărată Legendă vie, dar și definiția curajului pur, a concentrării absolute și a disciplinei, pentru a depăși limitele. A devenit primul om din istorie care să depășească viteza sunetului într-o cădere liberă, întorcându-se pe Pământ mai repede decât un glonț. La mulți ani!'

Mihaela Rădulescu FelixSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Alexia Eram vrea să fie mămică tânără

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete