Mihaela Rădulescu a mărturisit cum s-a îndrăgostit de Felix Baumgartner: „Nu visam la el în secret, doar îl admiram ca sportiv”

Vezi pozele

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani buni, care a început într-un mod cu totul neașteptat și inedit. Prezentatoarea de televiziune a vorbit pentru prima dată cu sinceritate despre felul în care l-a cunoscut pe actualul ei iubit.

În cadrul unui interviu acordat pentru Revista Tango, Mihaela Rădulescu a mărturisit că atunci când l-a cunoscut prima dată, nu a avut o impresie prea bună despre el, în ciuda faptului că s-a speculat că ea ar fi fost îndrăgostită de el cu mult timp înainte de a face un interviu cu el. Realitatea a fost însă cu totul alta. Se pare că la început, Felix nici măcar nu a reținut numele Mihaelei Rădulescu.

„Eu nu visam la el în secret, nu eram îndrăgostită în taină, doar îl admiram ca sportiv. În plus, citisem despre el că este un mare Don Juan, iar eu toată viața am fugit de genul ăsta de bărbat, playboy, pentru că știu că e din start o luptă pierdută să vrei să schimbi un asemenea om. Eu nu aveam niciun plan și, ca drept dovadă că omul era într-adevăr așa cum se spunea despre el, nici nu am apucat să mă așez pe scaun sau să spun cum mă cheamă că m-a și invitat la cină, chestie care m-a iritat, mi s-a părut o golăneală, așa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul și atât. Dar el s-a dus după Andreea de la Red Bull și i-a cerut numărul meu, însă ea, așa cum este corect, m-a întrebat înainte, iar eu nu am fost de acord să i-l dea. Însă Felix a făcut rost din altă parte de el, a întrebat pe altcineva, pretextând că a uitat să îmi spună ceva la un răspuns din interviu și cineva din echipă a căzut în plasă și i l-a dat', a mărturisit Mihaela Rădulescu, pentru Revista Tango.

Mihaela Rădulescu a mărturisit cum s-a îndrăgostit de Felix Baumgartner

Chiar dacă mulți ar fi crezut că între cei doi ar fi fost dragoste la prima vedere, se pare că nu a fost nici pe departe așa. Magia dintre ei s-a produs mult mai târziu.

„Numai că, să vezi, printr-o întâmplare, Felix a notat numărul greșit! A doua zi, la eveniment, când erau toți oamenii adunați, el a venit glonț la mine și m-a întrebat direct de ce nu i-am răspuns la mesaje, în văzul tuturor. Mi-a smuls telefonul din mână și s-a uitat în telefonul meu să vadă dacă am primit mesajele lui, apoi mi-a arătat că mi-a scris vreo cinci mesaje și, după ce am văzut, i-am explicat că are un număr care seamănă cu al meu, dar că o cifră este greșită. Nici măcar nu reținuse cum mă cheamă, mă trecuse în telefon „Romanian Chick'! Nu știa nici că eu urma să prezint evenimentul pentru care venise el în România, iar când m-a văzut pe scenă, că mă așez lângă el, m-a întrebat: Tu ce cauți aici? Iar eu am întors întrebarea și i-am zis că el trebuie să ne spună ce caută aici și s-a prins și el, așa, pe parcurs, că eu sunt moderatoarea… Ăsta este Felix Baumgartner! Chiar dacă inițial m-a enervat, apoi a început să mi se pară interesant. El reacționează de multe ori instinctiv, dar, una peste alta, este un tip foarte bine educat, este foarte real', a mai spus prezentatoarea.

Prin urmare, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner nu s-au îndrăgostit în România, pentru că prezentatoarea i-a refuzat toate invitațiile în oraș. Felix nu a renunțat și a continuat să o caute la Monaco.

„N-am ieșit cu el după eveniment, deși el a insistat, însă eu l-am refuzat' a adăugat Mihaela Rădulescu.

Pentru a vedea mai multe imagini cu cei doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Anul acesta, Mihaela Rădulescu, ne-a uimit cu silueta ei. La 48 de ani!

Dani Oțil, dezvăluiri senzaționale despre viața intimă alături de Mihaela Rădulescu: „Mă simțeam o unealtă, o ustensilă'

Atac subtil între Andreea Marin și Mihaela Rădulescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete