Mihaela Rădulescu, într-o ipostază inedită alături de Felix Baumgartner

Într-o rochie strălucitoare, la brațul partenerului ei, Felix Baumgartner, Mihaela Rădulescu a fost o apariție de senzație. Cei doi au onorat invitația la petrecerea  organizată în cinstea finalului faimosului „Goodwood – Festivalul Vitezei' din Regatul Unit.

Mihaela Rădulescu a postat recent câteva imagini în care arată cu totul și cu totul deosebit! Într-o ținută menită să amintească de încântătorii ani ’20, la brațul elegantului său partener, Felix Baumgartner, Mihaela pur și simplu a strălucit.

Cei doi au participat la un eveniment sportiv cu tradiție în Regatul Unit, Goodwood – Festivalul Vitezei, care s-a încheiat cu o petrecere somptuoasă.

Entuziasmată, Mihaela Rădulescu a povestit pe rețelele de socializare: „Cel mai tare eveniment din întreaga lume, pentru mine, se încheie cu… stil. Petrecerea Hollywood Glamour Style Party, inspirată de moda anilor 1920. Nu am suficiente cuvinte pentru a descrie eleganța, distracția, show-ul plin de strălucire, mâncarea, ringul de dans aglomerat și generozitatea invitaților pentru cauza caritabilă a evenimentului. Impecabil de la A la Z.'

Mihaela Rădulescu, la masă cu Mr Bean

Vedeta a avut și ocazia să-l întâlnească pe Sir Rowan Atkinson, interpretul faimosului personaj Mr Bean. Ea a povestit despre emoționantul moment: „Și, ca să adaug și partea mea de picanterie poveștii, imaginați-vă: eu și Felix, în fața Casei Goodwood, așteptând Rolls Royce-ul nostru să ne ducă la petrecere. Iar celălalt pasager care avea să ne însoțească era… Mr Bean! Întreaga mea copilărie l-am urmărit la TV și acum… Sir Rowan Atkinson e în mașină cu mine și Felix, purtând faimoasa lui pălărie! Cred că sunt puțin cam prea norocoasă. El nu apare în poze pentru că nu am vrut să-l deranjez cu nimic, în toate celelalte zile am stat la aceeași masă.'

„A fost ca un vis'

„Și devine și mai interesant – la masa noastră, lângă Ducele de Richmond și Gordon, am avut șansa să vorbesc și mai târziu… să dansez cu încântătoarea&șmechera și atât de talentata actriță Michelle Eyeoh. Nici nu mai trebuie să zic să în mintea mea revedeam „Memoriile unei gheișe' sau 007 – „Tomorrow Never Dies'. A fost ca un vis, și nu doar datorită vedetelor, pentru că întreaga mulțime a fost spectaculoasă, femeile au fost atât de frumoase și elegante, bărbații arătau ca adevărați gentlemeni', a concluzionat vedeta TV.

Mihaela RădulescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Citește și: Ce salariu câștigă Ștefan Bănică la Antena 1?

Foto: Instagram

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete