Mihaela Rădulescu, din nou la altar la 52 de ani? Dezvăluiri inedite despre un mariaj cu Felix Baumgartner

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute femei din România și nu mai are nevoie de nici o prezentare. Toată lumea știe cine este și care a fost parcursul său profesional, dar și evenimentele din viața sa personală.

Mihaela Rădulescu se poate declara o femeie împlinită pe toate planurile. Are o carieră de succes, duce o viață de vis de mai bine de 15 ani în Monaco, se bucură de reușitele fiului său și trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Felix Baumgartner, devenit cunoscut după uriașul său salt din stratosferă.

Invitată la emisiunea „Vorbește lumea, Mihaela Rădulescu a vorbit cât se poate de deschis despre relația pe care o are cu Felix și dacă va ajunge din nou la altar. Ea a mărturisit că nu s-a mai gândit la acest lucru și că n-ar mai vrea să sufere.

Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeaşi vârstă, oameni maturi care ştiu ce vor de la viaţă. E altfel, nu e ca în familia tradiţională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-am văzut fericiți de viața noastră!', a spus Mihaela Rădulescu la „Vorbește lumea'.

Mihaela Rădulescu traversează o perioadă extrem de emoționantă ca mamă. Fiul său, Ayan, a plecat de acasă pentru a studia în America și a recunoscut că i-a fost extrem de grea acomodarea fără el și gândul că va trebui să se „retragă' din drumul pe care a început să și-l construiască singur. La începutul lunii acesteia, unicul său fiu a împlinit 17 ani, iar vedeta a postat câteva imagini și un mesaj emoționant în mediul online.

„Nu-mi pasă că nu-s cele mai reușite poze. Mi-ajunge să știu că am fost împreună, de ziua lui, așa cum am fost mereu – cu aceeași iubire strașnică, cu același chef de viață, cu aceeași bucurie cu care m-a încărcat de când l-am adus pe lume. E tot puiul meu, e tot sufletul meu, chiar dacă e bărbat în toată regula. A crescut prea repede, dă de viață pe cont propriu, muncește pentru ce visează… Am tot mai puține de făcut pentru el, învăț să mă dau ușor deoparte și să-l las să zboare. Uf…., mai am de-nvățat', a scris pe Instagram Mihaela Rădulescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete