Mihaela Rădulescu a rupt tăcerea. A făcut dezvăluirea despre relația cu Felix Baumgartner: “Omul e tot timpul plecat și…”

Sunt împreună de 5 ani, au o relație atipică, nu își impun limite și chiar dacă între ei lucrurile par roz, Mihaela Rădulescu mărturisește că există momente în care nu reușesc deloc să se pună de acord. Vedeta a rupt tăcerea și a făcut dezvăluiri despre relația cu Felix Baumgartner. Ce se întâmplă între cei doi?

În postările de pe rețelele de socializare, Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner par să se înțeleagă perfect, dar vedeta de televiziune recunoaște că nu întotdeauna lucrurile ies așa cum și-ar dori ea. Deși iubește să călătorească, prezentatoarea tv a dezvăluit că ea și Felix au fost împreună într-o singură vacanță în cei 5 ani de relație.

Mihaela Rădulescu a rupt tăcerea. A făcut dezvăluirea despre relația cu Felix Baumgartner: “Omul e tot timpul plecat și…”

Cu toate că postează imagini din cele mai interesante locuri, Mihaela Rădulescu recunoaște că în vacanțe pleacă doar cu fiul ei. Îl însoțește pe Felix peste tot, însă cei doi nu merg pentru a se distra, ci în interes de serviciu.

“O să vă spun ceva ce aproape că nu crede nimeni. De 5 ani, de când suntem împreună, am avut o singură vacanță. Una pe care am cerut-o cu forța, pentru că Felix nu înțelege conceptul de vacanță și târziu am înțeles și eu de ce. Omul e toată ziua plecat, el trăiește foarte rar acasă. Viața lui e întotdeauna undeva pe planetă, unde are show-uri aviatice, unde are de sărit cu parașuta, cu parapanta etc. Și atunci, lui nu-i mai vine să plece și în vacanță, după ce ești plecat de 7 ori, de 8 ori pe an, pe toate continentele, cu munca. Am înțeles, într-un final, că nu mai are nevoie de vacanță, că mai vrea să stea și pe-acasă. Până la urmă am făcut un pact și am zis: o dată mergem într-o vacanță de vară, două săptămâni. A fost singura dată când am fost în vacanță pentru kitesurf, pentru că a vrut și el să învețe. E ceva ce fiul meu știa, eu știam și voiam să-l învățăm și pe el. Aia a fost singura noastră vacanță în 5 ani, după care am revenit la cursul normal. Eu mai plec în vacanțe cu fiul meu, iar cu Felix merg pe toată planeta, dar pentru el e muncă.”, a spus Mihaela Rădulescu pentru protv.ro.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Mihaela Rădulescu.

Foto: facebook

Citește și:

Cornel Palade și-a înscris fiica la Drept, dar după 6 luni a venit și reacția ei: Mi-a zis să o las în pace că…'

Ce frumoasă este fiica lui Teo Trandafir! Ce carieră își dorește Maia să urmeze? Nu vrea să calce pe urmele celebrei sale mame

Salma Hayek, în costum de baie la 53 de ani. Fotografia cu care a făcut furori!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete