Mihaela Cernea și Costin Craioveanu au divorțat. Primele declarații: „Nu vreau să mai vorbesc despre asta”

Mihaela Cernea a fost una dintre cele mai iubite cântărețe de la noi din țară. În urmă cu două decenii aceasta împreună cu trupa Class cucereau publicul tânăr cu melodiile lor. Ulterior, solista formației s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a dedicat familiei sale.

În urmă cu 18 ani, Mihaela Cernea s-a căsătorit cu pictorul Costin Craioveanu. Împreună au doi copii, Leon, în vârstă de 17 ani, și Leia, în vârstă de 14 ani. Din nefericire, problemele au început să apară în familia lor, motiv pentru care cei doi artiști au ajuns la divorț.

Ex-solista trupei Class a fost cea care a depus actele de divorț la Judecătoria Sectorului 5 din București. În urmă cu puțin timp, cei doi au semnat actele și urmează să se definitiveze desfacerea căsătoriei. Având în vedere că au doi copii minori, s-a stabilit și custodia acestora.

Potrivit FANATIK, cei doi au făcut primele declarații. Dacă Mihaela Cernea a ales să confirme scurt și la obiect divorțul, fostul său soț a dat mai multe detalii atît despre divorț, cât și despre custodia celor doi minori.

„A fost acum o săptămână. Mai durează nu știu cât, o lună până dau ăștia răspunsul. Habar nu am. Nu știu cum dau sentința, mai durează o lună, o lună jumătate. Da (n.r. – am semnat), dar nu vreau să mai vorbesc despre asta. Este un capitol încheiat. Asta e. Custodie comună, ne ocupăm ambii de copii. Stăm unii lângă alții, nu avem nicio… suntem civilizați', a declarat Costin Craioveanu pentru FANATIK.

Costin Craioveanu a aflat din presă că soția lui a decis să-i ceară divorțul, motiv pentru care a cedat și a postat pe rețelele de socializare un mesaj în apărarea sa. Costin Craioveanu a declarat că nu a fost violent cu Mihaela Cernea, în ciuda acuzațiilor, ba din contră a făcut tot ce i-a stat în putință să o facă fericită.

„Ce a fost nimic nu va mai fi… Sa iubești un om 21 de ani și să faci dragoste cu el zilnic și nimic din cele spuse pe la ziare și judecători să fie 15% adevăr? De ce ai stat iubita mea cu mine, dacă nu mă iubești de 21 de ani? De când v-am construit case, v-am dus în toate vacanțele din Europa… Cu iubire și cu cele mai mișto mașini, hoteluri… și iubire. De ce? Ca eu, Costin Craioveanu, nu mi-am bătut niciodată soția! Doar am făcut dragoste cu ea și are doi super copii. Eu pictez și am grijă de oameni fără familii’, a scris pictorul pe Instagram.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete