Mihaela Călușer, nominalizată la trofeul Femeia Anului 2016, categoria Antreprenoriat

Mihaela Caluser

Povestea mea incepe in urma cu 20 de ani, cand, inspirata de un concediu inedit, am hotarat sa dezvolt o afacere in domeniul turistic. Asa a luat nastere Wens Tour, azi Wens Travel (WENS – acronimul de la punctele cardinale, West-East-North-South).

Anul 2016 a fost un an al constructiei si increderii in fortele echipei pe care o conduc, sustinut printr-un program de team coaching care va dura pe tot parcursul anului 2017. Am pus bazele unui concept la care visam de 10 ani: calatorii de calitate, inspirationale, de cautare a aromelor, istoriei, spiritualitatii locale.

Am pus bazele unui Cluster de Turism – Transilvania Turism Cluster – care isi doreste dezvoltarea serviciilor turistice din zona si ridicarea la nivel international a imaginii Transilvaniei turistice prin colaborarea deschisa si neconcurentiala intre entitati turistice din zona.

Pe plan social, pe langa implicarea in actiunile organizate si coordonate de catre Asociatia Femeilor de Afaceri Cluj, am devenit membru fondator in Camera de Comert Industrie si Agricultura Romano-Suedeza, unde ocup functia de vicepresedinte. Am devenit membru fondator in Camera Bilaterala de Comert Polono-Romana.

Alaturi de colegele mele din Asociatia Femeilor de Afaceri, am organizat si sustinut mai multe evenimente, dintre care cele mai relevante sunt Gala Excelentei la Feminin si Olimpiada de Cultura Generala a Tinerilor Clujeni CuGeT , unde au participat 7.500 de tineri de la 22 de scoli clujene.

Pe plan comunitar, am organizat a 4-a editie a Galei Atipic Beauty la Cluj, dedicata persoanelor cu dizabilitati.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povestile voastre