Mihaela Călin s-a măritat! Prezentatoarea s-a cununat civil, iar nașa ei a fost Andreea Berecleanu: „De astăzi sunt doamna Sava”

Mihaela Călin s-a măritat, în acest weekend. Prezentatoarea TV de la Antena 1 s-a cununat civil cu alesul ei, pe nume Daniel Sava. Nași celor doi au fost colega ei de la Observator Andreea Berecleanu și soțul acesteia, doctorul Constantin Stan. 

Mirii au organizat un eveniment restrâns și au fost invitate doar persoanel apropiate din familie și prietenii. Mihaela Călin a publicat pe pagina sa de Facebook câteva fotografii de la cununia civilă. La ceremonie, prezentatoarea a purtat o rochie roz și un buchet frumos din flori albe.

Prezentatoarea Mihaela Călin s-a măritat

Chiar dacă și-a schimbat numele, iar acum o chemă Mihaela Călin Sava, prezentatoarea a spus că în fața telespectatorilor se va prezenta ca și până acum.

„Eu, la televizor, o să am dificultate în a-mi schimba numele, probabil, drept urmare o să vă salut în fiecare zi tot cu numele meu, Mihaela Călin. Dar da, de astăzi sunt doamna Sava', a declarat prezentatoarea, potrivit Antena 3.

Mihaela Călin prezintă știrile Observatorului de la orele 13.00 și 16.00. Mihaela și Daniel au o relație de șapte ani.

Nașii au fost aleși pentru a seta un exemplu pentru cuplul proaspăt căsătorit.

„Eu cred că ne văd bine împreună și că suntem un exemplu din punctul acesta de vedere, al energiei', a susținut Andreea Berecleanu.

De asemenea, aceasta le-a urat finilor ei și un mesaj pe rețele de socializare:

„Mihaela și Daniel. Mihaela Călin până astăzi. De astăzi înainte, Mihaela Sava. Le-am fost alături la cununia civilă și le vom fi și de acum înainte că prieteni și nași. Și cred că știu de ce ne-au ales. Pentru că avem o energie bună, dincolo de experiență sau de colegialitate, de amintirile frumoase care ne leagă. Suntem fericiți pentru decizia lor! La mulți ani, dragii noștri!', a scris Andreea Berecleanu, pe pagina sa, de Facebook.

Pentru a vedea mai multe imagini de la nunta celor doi, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cum arată acum actrița care o interpreta pe Xena, prințesa războinică? Făcea furori în anii 90 când o urmăreau la televizor milioane de oameni din toată lumea

Îți mai aduci aminte de celebrul actor Mihai Călin care făcea furori în anii 90? Cum arată la 49 de ani

Fuego nu a avut mereu o viață ușoară! Mulți nu știu că a trăit ani de zile în sărăcie: „Nu m-a ajutat nimeni. Trăiam de pe o zi pe alta'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete