Mihaela Bilic i-a luat locul Oanei Cuzino la Pro TV. Primele declarații făcute de medicul nutriționist

Mihaela Bilic se alătură echipei PRO TV. Din această toamnă, medicul nutriționist va prezenta emisiunea 'Doctor de bine', care va fi difuzată atât la TV, în cadrul Știrilor PRO TV, cât și online. Aceasta o înlocuiește pe Oana Cuzino, cea care a plecat de la Pro TV după ani de zile de colaborare.

Cele mai bune sfaturi despre nutriție, alimentație sănătoasă și tratamente inovatoare vor fi, din această toamnă, la PRO TV. Mihaela Bilic vine la Doctor de bine din postura de specialist în nutriție și viață sănătoasă. „Vor fi în fiecare zi știri, în cadrul știrilor va fi cel puțin o pastilă de știri legate de sănătate, iar în weekend va fi o emisiune de sănătate și de lifestyle pe care o vom construi cu informații în domeniul medical, cu informații despre nutriție, dar și despre lucruri banale precum mersul la cumpărături.', a declarat Mihaela Bilic pentru Libertatea.

Specialistul în nutriție a dezvăluit și ce subiecte va aborda pe parcursul emisiunii, cea care va debuta din toamnă, la Pro TV. „Vom trata subiecte din tot ce înseamnă sferă medicală, lifestyle, viață de zi cu zi, de la nutriție la psihologie, de la sex până la hobby și activități de recreere. Avem nevoie ca românii noștri nu doar să fie hrăniți cu mult și bine, dar și să fie din nou încrezători, optimiști și cu chef de viață.', a mai spus medicul.

„În momentul în care am fost invitată să fac parte din redacția știrilor și să fac emisiunea din weekend, nu numai că a fost un «da» instantaneu, dar a fost cea mai mare surpriză pentru că nici măcar nu am știut să îmi doresc așa ceva', a mai declarat aceasta pentru aceeași sursă.

Mihaela Bilic recunoaște că a acceptat acest proiect cu entuziasm. „M-am oferit chiar să fiu reporter de teren și să merg în fabrici unde se fac lactate sau în crescătorii de animale. Vreau să diversificăm un pic ceea ce înseamnă dinamică de știri și să încercăm să aducem pe micile ecrane și în casele oamenilor lucruri valoroase pe care dacă nu le auzi la știri, nu ai de unde să le știi. O să fiu acest culegător și cercetător de tot ce înseamnă bun și bine.', a completat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete