Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au sărbătorit 20 de ani de căsătorie

Actorul Michael Douglas, în vârstă de 76 de ani, și actrița galeză, Catherine Zeta-Jones, în vârstă de 51 de ani, și-au făcut oficializat relația în luna noiembrie a anului 2000 cu o nuntă fastuoasă la Hotelul Plaza din New York.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones au sărbătorit miercuri cea de-a 20-a aniversare a nunții, iar actorul a postat pe Instagram un clip audio unde a povestit cum s-au întâlnit prima oară.

Starul din „Basic Instinct' a scris: „La mulți ani pentru cei 20 de ani de căsătorie, draga mea! Te iubesc mereu și pentru totdeauna.'

În clip, Michael a dezvăluit că a pus ochii pe Catherine după ce a fost fascinat de interpretarea rolului ei din filmul „Masca lui Zorro' din 1998. El a spus: „Mă uitam la acest film și am zis:„Wow, cine este fata asta, este incredibilă!'. Potrivit zvonurilor de la Hollywood, Douglas a aranjat lucrurile astfel încât să fie aşezat la masă cu Zeta-Jones, prezentă la Festivalul de Film de la Deauville.

Născuți în aceeași zi, dar la o diferență de 25 de ani

Michael Douglas a mărturisit că s-a îndrăgostit la prima vedere și primele cuvinte ale sale în momentul în care au dat mâna au fost: „Vreau să fiu tatăl copiilor tăi'. Acest lucru s-a întâmplat doi ani mai târziu când s-au căsătorit și au avut primul copil, pe Dylan Michael Douglas. După trei ani, aceștia au avut și o fată, pe Carys Zeta Douglas.

Ambii actori sunt născuți pe 25 septembrie, însă actorul îndrăgostit nebunește de soția sa a declarat că o lasă pe ea să se bucure de fiecare aniversare.

„Îi voi oferi absolut orice îşi va dori. Sunt nebun după ea, dar sunt cu câţiva ani mai în vârstă, aşa că sunt fericit să las ziua mea să treacă pur şi simplu pentru ca ea să primească toată atenţia, spunea Michael Douglas în 2017.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete