8 metode Feng Shui ca să rămâi însărcinată

Metode Feng Shui ca să rămâi însărcinată

Urmând principiile Feng Shui, poți echilibra energiile pozitive, ceea ce îți va îmbunătăți fertilitatea și te va ajuta să rămâi însărcinată. Iată 8 metode Feng Shui ca să rămâi însărcinată.

Metode Feng Shui ca să rămâi însărcinată

1. Nu bloca holul de la intrare

Aceasta este o regulă de bază în Feng Shui și trebuie s-o respecți, oricare ar fi obiectivele tale. Dacă, la intrarea în casă, observi că ceva îți stânjenește trecerea, îndepărtează acel lucru sau așază-l în așa fel încât să poți trece nestingherită.

La fel ca tine, energia pozitivă trebuie să poată intra nestingherită în casă.

2. Pune câteva rodii în casă

Rodia este simbolul fertilității. Taie câteva rodii și plasează-le în câteva locuri din casă. Este una dintre cele mai simple metode Feng Shui.

Dacă ești într-o regiune în care temperaturile nu scad sub -10⁰C, poți să plantezi în grădină un rodiu. Acest arbore are nevoie de sol fertil și de umiditate moderată.

3. Plasează sub pat un bol cu boabe de orez

Se spune că un bol de orez plasat sub pat sporește fertilitatea oricui doarme în acel pat. Nu te speria, nu există alte instrucțiuni. Poți folosi orice bol, cu orice tip de orez – important este să nu fie gătit.

4. Expune prin casă alte simboluri ale fertilității

În afară de rodii, există și alte simboluri ale fertilității pe care le poți pune în casă:i cu elefanți sau figurine elefanți cu trompa îndreptată în jos plasate la intrarea în dormitor, ca și cum s-ar pregăti să intre; imagini, figurine din ceramică sau jucării iepurași; figurine care să compună o familie.

Poți, de asemenea, să expui ouă sau pietre în formă de ou, pentru că oul simbolizează nașterea, apariția unei vieți noi.

5. Elimină ventilatoarele de plafon

Dacă vrei să rămâi însărcinată, n-ar trebui să dormi cu un ventilator exact deasupra patului tău. Palele ventilatorului taie fluxul de energie care se îndreaptă către tine și partenerul tău. Iar în acest flux de energie stă și puterea fertilității.

6. Folosește așternuturi verzi

Culoarea verde este cunoscută pentru puterea ei de a crește fertilitatea. Dacă încerci să rămâi însărcinată, folosește pe pat lenjerie de această culoare.

Fiecare culoare este caracterizată printr-o anumită lungime de undă din spectrul vizibil. Unde, înseamnă vibrații; vibrația înseamnă energie. Nuanțele de verde se află toate într-un anumit interval de vibrație, tocmai acela care favorizează funcția sistemului reproducător.

7. Lasă copiii să sară pe patul tău

Este joaca preferată a copiilor atunci când sunt în casă. De obicei, adulții nu-I lasă, pentru tot ce e plăcut e interzis.

Încurajează-i să se joace în patul tău, pentru că energiile lor sunt puternice și nepoluate. Ei încarcă mediul în care o degajă și asemnea energii pozitive pot crește fertilitatea ta și a partenurului tău.

Metode Feng Shui ca să rămâi însărcinată

8. Un mic dragon te ajută

O figurină mică reprezentând un dragon pusă sub perna bărbatului va spori fertilitatea acestuia. Dar înainte de asta, va crește apetitul său sexual, ceea ce nu poate decât să ajute.

Feritlitatea unui cuplu, capacitatea sa de a concepe nu este o simplă problemă biologică. Luați separat, cei doi parteneri pot fi atât cât trebuie de fertili; și totuși, împreună nu funcționează. Pentru că este vorba de energie, de circulația și de încărcătura acesteia. Despre asta sunt aceste metode Feng Shui.

Foloseste calculator sarcina si afla in cate saptamani esti!

Mihaela Serea
Foto: shutterstock

Citește și articolul Vrei să rămâi însărcinată şi nu poţi? Mergi la Mănăstirea Radu Vodă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse