Mesajul unui bărbat care a aflat că fosta lui soţie se căsătorește – “Doar pentru că nu mai sunteți soț și soție, nu înseamnă că nu puteți fi mamă și tată”

Mesajul unui bărbat care a aflat că fosta lui soţie se căsătorește – “Doar pentru că nu mai sunteți soț și soție, nu înseamnă că nu puteți fi mamă și tată”

Blake Higginbotham, tată a trei copii a divorțat în urmă cu trei ani, iar în septembrie 2018 a aflat că fosta lui soție se mărită din nou.

Auzind această veste, bărbatul i-a transmis un mesaj pe Facebook, care a devenit viral în mediul online.
Prin gestul său, Blake Higginbotham speră să ajute și alte cupluri divorțate să procedeze la fel ca el.

Higginbotham şi fosta soţie, Heather, nu s-au separat amical

Blake Higginbotham și fosta lui soție, Heather nu s-au separat amical, după cum chiar el a scris în postare. Însă, timpul l-a învățat și l-a ajutat să privească lucrurile altfel.

“Ea este fosta mea soție. Mama celor trei copii ai mei. Femeia care i-a adus pe cei trei copii ai mei pe lumea asta. Ne-am căsătorit de tineri, avem trei copii frumoși și am avut un divorț amar. Trei ani mai târziu, relația a devenit extrem de diferită. Noi acționăm ca o echipă. Bărbatul cu care este acum este un tip minunat. Se comportă minunat cu copiii mei, iar ei îl iubesc. Ca tată, nu pot să îmi mai doresc ceva mai mult de atât. Sincer, vă doresc tot ce am mai bun. Sunt mulțumit pentru multe lucruri, inclusiv relația pe care o avem. Orice om divorțat, te încurajez din tot sufletul să încerci și să privești lucrurile din această perspectivă diferită. Doar pentru că nu mai sunteți soț și soție, nu înseamnă că nu puteți fi mamă și tată”, a scris bărbatul în postarea de pe Facebook.

This is my ex wife. The mother of my 3 children. The woman who brought all 3 of my children into this world. We got…

Publicată de Blake Higginbotham pe Miercuri, 12 septembrie 2018

Heather, fosta soție a lui Blake, i-a răspuns

Când fosta soție a lui Blake a văzut mesajul postat de fostul ei soț, a ținut neapărat să-i transmită și ea un mesaj:

“Facem o echipă minunată și suntem binecuvântați. Am avut suișuri și coborâșuri, dar nu pot cere o relație mai bună de părinți decât cea pe care o avem acum. Ceea ce am sperat întotdeauna că vom avea pentru copiii noștri. Mulțumesc, Blake!”, a scris Heather pe Facebook.

 

Iulia Sandu

Foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Povesti adevarate