Mesajul transmis de Meghan Markle înainte de nunta cu prințul Harry: “Din păcate, tatăl meu…”

Mesajul transmis de Meghan Markle înainte de nunta cu prințul Harry

Cu toate că se apropie de cel mai important și mai emoționant eveniment de viața ei, situația complicată din ultimele zile a determinat-o pe Meghan Markle să ia atitudine și să transmită un mesaj oficial referitor la ziua nunții.

După ce tatăl lui Meghan Markle a dezvăluit că nu va participa la nuntă din cauza problemelor de sănătate, dar și ca urmare a scandalului apărut în jurul unor fotografii realizate de paparazzi, toți cei interesați de nunta regală s-au întrebat ce se va întâmpla, de fapt, în ziua evenimentului.

Mesajul transmis de Meghan Markle înainte de nunta cu prințul Harry

Pentru a pune capăt tuturor speculațiilor pe acest subiect, Meghan Markle a ales să vorbească public despre situația în care se află Thomas Markle, dezvăluind adevărul despre participarea acestuia la nunta regală. Viitoarea mireasă a confirmat că Thomas Markle nu va fi prezent la ceremonie, oferind și o explicație pentru absența acestuia.

“Din păcate, tatăl meu nu va participa la nunta noastră. Întotdeauna m-a preocupat starea de sănătate a tatălui meu și sper că i se va oferi spațiul de care are nevoie pentru a se concentra asupra sănătății sale. Aș dori să mulțumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje de susținere. Vreau să știți cât de nerăbdători suntem eu și Harry să împărtășim cu voi ziua specială de sâmbătă.”, se arată în comunicatul prezentat de către Palatul Kensington.

Dacă până acum mai existau urme de îndoială în ceea ce privește prezența la eveniment a lui Thomas Markle, mesajul transmis de logodnica prințului Harry a clarificat lucrurile. Tatăl actriței va fi marele absent de la eveniment, ceea ce înseamnă că Meghan Markle nu va păși la brațul tatălui ei în drum spre altar.

Nunta prințului Harry cu Meghan Markle este așteptată cu nerăbdare, ceremonia fiind programată în acest weekend, pe 19 mai.

Bianca Hriscu

Foto: hepta.ro

Citește și:

De ce este importantă prezența prințului George și a prințesei Charlotte în ziua nunții regale?

Prinţul Harry şi Meghan Markle nu vor pleca în luna de miere imediat după nuntă. Ce vor face după ceremonie

Care este adevăratul motiv pentru care Regina Elisabeta a II-a alege mereu ținute colorate?

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete