Mesajul neașteptat al lui Arnold Schwarzenegger pentru ruși: „Sunteți noii mei eroi”

Fostul guvernator al Californiei, Arnold Schwarzenegger, a făcut un apel către poporul rus într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, cerându-le să nu se lase manipulați de dezinformarea din țara lor în timp ce invazia devastatoare a Ucrainei continuă.

Arnold Schwarzenegger a spus că „trimite acest mesaj prin diferite canale' pentru cetățenii și soldații ruși și a sperat că mesajul său despre atrocitățile comise de guvernul și armata sa va ajunge la urechile oamenilor. Videoclipul postat pe Twitter are peste 24 milioane de vizualizări.

„Ucraina nu a început acest război. Nici naționaliștii sau naziștii. Cei de la putere la Kremlin au început acest război”, a spus el.

Președintele rus Vladimir Putin și oficialii guvernamentali au făcut acuzații false la adresa Ucrainei drept motivații pentru invazie, spunând fără temei că țara trebuie„denazificată'.

„Sunt lucruri care se întâmplă în lume, care sunt ascunse de voi, lucruri teribile despre care ar trebui să știți. Știu că poporul rus nu știe că se întâmplă astfel de lucruri, așa că îi îndemn pe poporul rus și pe soldații ruși din Ucraina să înțeleagă propaganda și dezinformarea la care sunt supuși. Vă rog să mă ajutați să răspândesc adevărul', a spus Schwarzenegger, relatează CNN.

El a criticat puternic guvernul rus pentru invazie, spunând că „au mințit nu numai cetățenii săi, ci și soldații săi' din motivele din spatele războiului. De asemenea, Schwarzenegger a vorbit cu drag despre experiențele sale în vizita în Rusia în timpul carierei sale cinematografice și a spus că eroul său din copilărie a fost halterofilul rus la categoria grea și medaliatul olimpic cu aur Yuri Vlasov.

Actorul a spus că avea 14 ani când l-a întâlnit pentru prima dată pe Vlasov. Amabilitatea idolului său l-a inspirat pe un tânăr Schwarzenegger să păstreze o fotografie cu el deasupra patului său, în ciuda obiecțiilor tatălui său, un austriac care a luptat pentru Germania nazistă în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Arnold Schwarzenegger a inclus un mesaj pentru rușii care protestează public împotriva războiului, cu un mare risc pentru libertatea personală.

„Lumea v-a văzut curajul. Știm că ați suferit consecințele curajului vostru. Sunteți noii mei eroi. Aveți puterea lui Iuri Petrovici Vlasov. Aveți adevărata inimă a Rusiei”, a mai spus spus actorul.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete