Mesajul impresionant al lui Tudor Chirilă după protestele din Capitală: „Ne aflăm în cel mai grav moment de după 89!”

Mesajul impresionant al lui Tudor Chirilă după protestele din Capitală: „Ne aflăm în cel mai grav moment de după 89!”

După ce Guvernul a emis aseară ordonanța de urgență pentru moficarea Codurilor Penale, în toată țara a început un val masiv de proteste. Membrii Guvernului au făcut anunțul oficial, seara târziu, după ora 22:00, iar documentul a fost publicat în timp record, după unu noaptea, în Monitorul Oficial, conform digi24.ro.

În Piața Victoriei s-au adunat un număr impresionant de oameni nemulțumiți de modificarea legii amnistiei și grațierii. Mai mult, oamenii au stat până târziu în noapte, iar la ora 3 dimineața se aflau aproximativ 12.000 de persoane. Bucureștenii au protestat împotriva modificărilor prevederilor din Codul Penal referitoare la infracțiunile de corupție.

Și nu doar în Capitală s-au stârnit revolte, ci în toate orașele mari ale țării. Peste tot s-au strâns mii de oameni în stradă.

Tudor Chirilă a ieșit în Piața Victorie la proteste

Nici vedetele nu au rămas indiferente la ce s-a întâmplat aseară la Guvern. Tudor Chirilă a ieșit și el în stradă și a postat în timp real pe pagina sa de Facebook imagini de la protestele din București. Artistul a postat pe pagina sa de socializare un mesaj pentru fanii săi în care a anunțat că și în această seară se va întoarce la proteste.

„Mai devreme sau mai tîrziu TOATĂ lumea va realiza mizeria și ticăloșia cu care această șleahtă de hoți a operat. Mai devreme sau mai târziu toată lumea va realiza că acest guvern este doar o operațiune de comando care are un singur scop: să-i salveze pe penali (deși penali a ajuns un cuvânt prea blând). Mai devreme sau mai târziu lumea va înțelege că ne aflăm în cel mai grav moment de după 89. Astăzi am să merg din nou în Piața Victoriei pentru că este singurul lucru pe care mai pot să-l fac. Acest guvern legitim trebuie să înțeleagă că democrația înseamnă să guvernezi pentru TOATĂ lumea', a scris Tudor Chirilă, pe pagina sa de Facebook.

În aceste momente, în fața Guvernului au venit din nou o mulțime de oameni pentru a protesta. Se estimează ca în această seară numărul protestarilor să fie și mai mare. Deschide galeria FOTO de mai sus pentru a vedea imagini de la protestele din Capitală surprinse chiar de Tudor Chirilă.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Cine este femeia care i-a dăruit lui Tudor Chirilă doi băieți frumoși

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri