„Vine bebe 3”. Mesajul cu care Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au surprins fanii

Fanii au fost luați prin surprindere de un comentariu, în care Anca Ciota anunța că vine bebe cu numărul trei în cuplul Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Cum a reacționat prezentatoarea de la Antena Stars.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au bucurat de câteva ore de singurătate, pentru că cele două fetițe nu erau acasă. Cei doi și-au petrecut ziua la piscina din curtea casei și au postat mai multe poze pe contul de Instagram. „Singuri acasă după aproape 5 ani…', a scris Gabriela Cristea pe una dintre rețelele de socializare. „Vine bebe 3', le-a scris Anca Ciota celor doi.

Răspunsul vedetei de la Antena Stars a fost unul care a stârnit hohote de râs: „Vă așteptăm pe voi cu bebe 2'. „Stai să rămânem și noi singuri acasă', i-a spus Anca Ciota sub formă de glumă.

Gabi-Cristea-si-Tavi-ClondaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„I-am spus Gabrielei: Copiii sunt copii, soțul este soț'

În anul 2015, Gabriela Cristea și Tavi Clonda au făcut cununia civilă. Au devenit soție și soț, iar ani mai târziu, familia lor s-a mărit. Prima a venit pe lume Victoria, fiica lor cea mare, iar apoi Iris, mezina familiei.

„Vrând, nevrând, s-a schimbat. Totuși, nu ne-am culcat cu copiii, fiecare are camera ei. Când dormi cu micuții, ei nu o să își mai dorească să stea singuri un timp. Am încercat ca seara să fie numai a noastră, în cazul în care nu sunt probleme, nu plâng sau nu este nevoie să mergem la ele. Este greu, dar i-am spus Gabrielei: Copiii sunt copii, soțul este soț. Același lucru este valabil și pentru mine. Nucleul unei familii se formează din soț și soție, iar copiii sunt fructele. Dacă noi doi suntem bine, atunci și copiii sunt bine. Am înțeles amândoi acest lucru și luptăm pentru asta, nu este ușor. Toată lumea este pe primul loc. Copiii au prioritate, dar, din când în când, trebuie să ne vedem și de noi, căci altfel se duce totul pe apa sâmbetei.', a explicat el recent pentru Ego.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete