Mesajul care i-a îngrozit pe copiii din România. Ce primesc cei mici pe contul de Whatsapp?

mesajul care i-a îngrozit pe copiii din România

Copiii au acces la internet de la vârste tot mai fragede, iar acest lucru îi poate pune de cele mai multe ori în pericol. După ce anul trecut jocul “balena albastră” a făcut mai multe victime, pe rețelele de socializare circulă acum un alt mesaj care i-a îngrozit pe copiii din România.

Mesajul care i-a îngrozit pe copiii din România

Un mesaj care circulă pe Whatsapp i-a îngrozit pe copiii din România. Cei mici sunt amenințați că dacă nu trimit conținutul mesajului și altor persoane, acest lucru va avea efecte negative asupra lor. Pentru ca totul să pară cât mai convingător, celor mici le este dat și un exemplu concret și le sunt explicate consecințele faptelor lor. Uite care este mesajul care i-a îngrozit pe cei mici.

“Salut, suntem gemenele asasiante de un camion, am revenit la viață. Dacă nu trimiți asta la 20 de persoane te omorâm. Un băiat l-a văzut și l-a ignorat. La 3.00 am părinții lui au auzit un țipăt și l-au găsit mort. O fată a trimis doar la jumătate din contacte și a intrat în comă lovită de un camion, cine știe dacă se va mai trezi. O fată a trimis mesajul tuturor și acum este milionară, a avut o familie, este faimoasă și îi merge foarte bine.”, acesta este mesajul care circulă pe Whatsapp, potrivit a1.ro.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

După „Balena albastră', un nou joc periculos circulă pe facebook. Uite în ce constă „Provocarea de 48 de ore' și care este miza jocului

Despre Balena albastră' şi ce îi atrage pe tineri la acest joc

Facebook introduce o nouă aplicație pentru copii. Cum arată și care este scopul acesteia?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse