Mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil. Urări de La mulți ani!

Anual, pe 8 noiembrie, credincioșii îi prăznuiesc pe Arhanghelii Mihail și Gavriil. Cu siguranță, fiecare dintre noi are cel puțin un membru al familiei pe care trebuie să-l felicite în această zi.

Așa că, în cele ce urmează, îți punem la dispoziție o listă cu cele mai frumoase mesaje de la mulți ani de Sfintii Mihail si Gavril, pe care să le trimiți sărbătoriților zilei.

Mesaje de Sfinții Mihail și Gavriil

Fie ca Sfinții ce te protejează să-ți aducă mult noroc, fericire și împliniri. Să ai o zi minunată!

Îngerul Gavril, înger al Bunei Vestiri, să îți călăuzească pașii și să te ocrotească în fiece clipă. La mulți ani!

„Arhanghelul Mihail, înger al adevărului şi al dreptăţii, să-ţi stea alături mereu, la bine şi la greu, să-ţi lumineze calea şi să-ţi arate destinul. La mulţi ani!”

Ziua numelui să-ți fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii! La mulți ani!

De Sfinții Mihail și Gavriil, să ai parte de tot ce este mai bun pe lume și să te simți binecuvântat/ă, pentru ca Dumnezeu ți-a oferit cele mai de preț daruri: iubire, sănătate, frumusețe. La mulți ani!

Fie ca sărbătoarea Sfântului Mihail și Gavriil să îți aducă o viață curată, frumoasă, plină de bucurii și dragoste. La mulți ani!

Mesaje haioase de Sfinții Mihail și Gavriil

La mulţi ani plini de fericire şi împliniri! Să te pupe norocul şi să ai numai zâmbete şi soare în calea ta!

Să trăieşti o mie de ani şi încă o viaţă, să petrecem și să bem până dimineaţă!

Dragă prietenă/prietene, pregăteşte băutura, că venim să te urăm, este ziua ta de nume şi la greu nu te lăsăm! La mulţi ani cu sănătate, bucurie şi de toate!

Mihai/Gabriel! Da, tu! Eşti dat în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! La mulţi ani!

Ți-as ura împlinirea tuturor dorinţelor, dar mi-e teama că dacă se adevereşte, la anul nu o să mai am ce să-ţi doresc! La mulţi ani!

E 8 noiembrie şi nu este o toamnă prea grea, totuşi eu voi sta în casă şi o să beau în cinstea ta! La mulţi ani!

Mesaje pentru copii de Sfinții Mihail și Gavriil

La mulți ani, Gabriel/Mihai! Să îți fie viața cu bucurie și iubire, să îți păstrezi inocența, bunătatea și căldura și să nu te grăbești să devii om mare!

La Mulți Ani, copil frumos și bun! Să fii sănătos și să-ți păstrezi în fiecare zi copilăria în suflet. 

Să fii un om bun, mereu cu zâmbetul pe buze și o vorbă bună de adresat celorlalți, să cunoști fericirea și să iubești viața din plin! La mulți ani!

De ziua numelui, îți doresc să-ți păstrezi zâmbetul cald, sufletul pur și lumina în priviri ca în prima zi de viață. La mulți ani, copil frumos!

La mulţi ani! Ce pot să-ţi doresc mai mult decât ce a pregătit deja Dumnezeu pentru viaţa ta? Știu că în spatele oricărui lucru pe care l-a pregătit pentru tine se află dragostea Sa! Fii binecuvântat! La mulți ani!

De ziua ce îți surâde în prag și îi porți frumosul nume, eu îți doresc tot ce e mai drag și mai frumos pe lume. La mulți ani!

Cui îi poți trimite urări de Sfinții Mihail și Gavriil

Peste 1,3 milioane de români poartă numele sau derivate din numele acestor sfinți. Cu prilejul acestei sărbători, le poți transmite gândurile tale bune și urări de bine celor ce poartă următoarele nume: Mihail, Gavril, Mihai, Mihaela, Michi, Mişa, Mihăiţă, Mişu, Mihnea, Mihăilă, Mihalache, Mihalcea, Mihu, Gabriel, Gabriela, Gabi, Găbiță, Gavriil, Gavrilă.

Sursa foto: shutterstock

Trimite și tu Mesaje de Sfintii Mihail si Gavril celor care poartă acest nume!

Citește și 

Tradiții, superstiții și obiceiuri care se respectă de Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil! Ce nu ai voie să faci în această zi

E sărbătoare mare pe 8 noiembrie! Citește Acatistul Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil care aduce sănătate familiei și noroc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Spiritualitate