Mesaje de Sfântul Ilie 2017. Nu uita să le spui “La mulți ani” celor dragi!

În fiecare an, creștinii ortodocși îl sărbătoresc pe data de 20 iulie pe Sfântul Ilie. Aceasta este un prilej de mare sărbătoare în casele foarte multor români, numele sfântului fiind purtat de foarte multe persoane, care primesc o mulțime de mesaje de “La mulți ani”.

Sfântul Ilie este cunoscut în popor ca fiind aducătorul de ploi și asta pentru că în trecut, aceasta a reușit să salveze poporul din Israel de la moarte. Mai exact, rugăciunile sale au declanșat ploaia, ceea ce a pus capăt celor trei ani și jumătate de secetă.

Pentru că pe 20 iulie, de Sfântul Ilie, foarte mulți români își sărbătoresc ziua de nume, mesajele și urările nu trebuie să lipsească. Astfel, dacă ai în familie sau în cercul de prieteni persoane care poartă acest nume, noi îți dăm câteva idei de mesaje pe care le poți trimite cu ocazia acestei sărbători.

Mesaje de Sfântul Ilie pentru părinți

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

Îți urez “La mulți ani”, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Ilie pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădina plină cu flori.

Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

Cu ocazia zilei de nume, îți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire!

Mesaje de Sfântul Ilie pentru prieteni

La mulți ani! Tot ce-ți dorești, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Astăzi este o zi specială pentru tine. Îţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani!

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunată şi un an plin de realizări. La mulţi ani de ziua numelui!

Îți doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești si vei fi mereu iubit/ă de toți prietenii tai.

Mesaje de Sfântul Ilie pentru colegi

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul şi de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viaţă. La mulţi ani!

Cu ocazia sărbătorii Sfântului Ilie, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

În această zi, când numele tău este celebrat, se sărbătoreşte cel mai mare făcător de minuni şi aducător de ploi în vreme de secetă, Sfântul Ilie. Îţi doresc să învingi orice furtună şi să rămâi în orice moment un cer senin!

Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani!

E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui tău! La mulți ani!

Mesaje de Sfântul Ilie în versuri

De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani!

De ziua ta, prietene Ilie, urările acestea îţi trimit solie: Să-ţi fie viaţa presărată cu noroc şi fericire și visele-ţi s-ajungă întotdeuna la-mplinire.

Astăzi e ziua ta, Ilie, o zi ce-o iau drept garanţie, că oameni de nădejde mai sunt pe astă lume. Asemeni ţie, din nume ei îşi fac renume.

Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie. Să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La mulţi ani, Ilie!

La mulţi ani şi la mulţi bani, Ilie. Norocul să îţi fie-n viaţa tot mereu făclie, să-ţi lumineze calea-n dragoste şi avuţie, iar fericirea pururea să-ţi fie-n ospeţie.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Sărbătoare pentru creștinii ortodocși. Astăzi este pomenită o mare sfântă

Rugăciune către Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Te apără de boli, te ferește de nedreptăți și răutăți și îți aduce pace sufletească

Minune în Marea Neagră. Mai mulți delfini au adus la suprafață o icoană a Maicii Domnului

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Spiritualitate